У нас вы можете посмотреть бесплатно Pinsa: The Evolution of Pizza - Master the Recipe with Our Detailed Tutorial или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We present you with another relative from the pizza universe: Pinsa! It’s from Italy as well but its main difference lies in its key ingredient: rice flour! Trust us when we tell you it’s super airy, crunchy, and lightweight, it’s like biting into a cloud. Once you try it, it’s going to be your new favorite recipe forever! This is the recipe we used in the video, it allows for 1kg of Pinsa dough. Ingredients: (85%) Strong flour: 469 grs (10%) Rice flour: 55 grs (5%) Spelt flour: 30 grs (80%) Water: 435 grs (0.4%) Dry yeast: 2 grs (2%) Salt: 10 grs (2%) Olive oil: 10 grs Would you like to get your own Folding Proofer & Slow Cooker from Brod & Taylor? 👉 Check it out here: http://brodandtaylor.com/GLUTENMORGENTV! 🍞 Learn how to make sourdough bread with Gluten Morgen: https://www.glutenmorgentv.com/sourdo... 📱 Download the Gluten Morgen App: Android: https://hotm.art/P5sz87 iOS: https://hotm.art/Ml3Z4K 📣 Follow us on social media: https://linktr.ee/gmtven 00:00 - Intro 01:02 - Pinsa recipe 04:28 - Pinsa shaping 05:47 - Pinsa baking 06:51 - Cheese topping 07:17 - More Pinsa! 10:05 - Outro #pinsa #easyrecipe #pizza