У нас вы можете посмотреть бесплатно Cheesemaking - visiting a Swiss dairyman или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The day at "Alp Calfeisen" starts with heating up the huge cheese vat. Cheese is still made by hand here according to a traditional method with milk from healthy cows grazing on high pastures. Watch more from our playlist "Food Culture": https://goo.gl/cA9rGN Subscribe to wocomoCOOK: https://goo.gl/9c1suR Follow us on Facebook: / wocomo Dairyman Andreas Itten takes us through the refined art of cheesemaking: turning milk into wheels of cheese, keeping the cheese at its prime until it arrives on the shop shelves, and then how alpine butter is made. An excerpt from "Healthy Cows" produced by NZZ Format