У нас вы можете посмотреть бесплатно Shanghai Deep-fried Fish | Shanghai Smoked Fish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Smoked fish is crispy on the outside and tender on the inside, with a salty and delicious taste. It is an indispensable dish for Shanghai people's New Year's Eve. It is marinated in soy sauce, then fried, and then immersed in the sauce to taste delicious. It is a hometown dish that I like very much. I usually buy fish to make it to relieve my nostalgia and the food in my memory. Ingredients: 🌿 Marinated fish 2tbsp cooking wine 20g light soy sauce white pepper scallion, ginger 🌿: Fish sauce 1000g water Jiuzhi tangerine peel 5g Half a piece of tangerine peel (optional) 45g light soy sauce 20g dark soy sauce Rock sugar 95g salt 7g Half a teaspoon of five spice powder