У нас вы можете посмотреть бесплатно Recreating WTC Twin Towers' Recipes from Windows on the World | Fine Dine at Home или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
0:00 intro 2:14 scallop of salmon with soy beurre blanc and azuki sprouts 4:18 soy beurre blanc sauce 5:33 plating 6:30 windows’ chocolate sabayon cake 8:34 sabayon filling 10:30 plating Scallop of Salmon with Soy Beurre Blanc and Azuki Sprouts (3 portions) Ingredients: 1 lb / 450 g salmon 2 oz / 60 ml dry white wine 4 oz / 120 ml white fish stock 1,5 oz / 45 g carrot 1,5 oz / 45 g fennel Salt to taste White pepper 1,5 oz / 45 g unsalted butter 1 tsp soy sauce Chive, cut in long fine slivers 4 oz / 120 g azuki bean sprouts or substitute other beans sprouts 3 oz / 85 g Beurre Blanc Beurre Blanc Ingredients: 1 oz / 30g shallot, chopped 2 oz / 60 ml dry white wine 1 tsp white vinegar 1,5 oz / 40 ml white fish stock 4,5 oz / 130 g unsalted butter, cut in pieces Salt to taste White pepper Windows’ chocolate cake Ingredients: Sponge cake: 6 eggs 6 oz / 170 g sugar 3 oz flour 1.5 oz cornstarch 1.5 oz unsweetened cocoa Sabayon filling: 6 sheets gelatin 4 oz cool water 5 egg yolks 4 oz dried cherries 2 oz powered sugar 4 oz semisweet chocolate 17 oz heavy cream + 3 oz granulated sugar Instagram: / finedine.at. . Facebook: / finedine.home Twitter: / finedineathome #chocolatecake #sabayon #cake #spongecake #wtc #windowsontheworld #restaruant #twintowers #worldtradcecenter #finedine #salmon #azuki #sprouts #fennel #carrots #beurreblanc #chocolate #recipe #foodie #food #dessert #finedining