• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Tasty Lemon Cream Tart скачать в хорошем качестве

Tasty Lemon Cream Tart 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Tasty Lemon Cream Tart
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Tasty Lemon Cream Tart в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Tasty Lemon Cream Tart или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Tasty Lemon Cream Tart в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Tasty Lemon Cream Tart

The texture and the taste of the filling in this tart is something incredible! Ingredients for the 28 cm tart pan: Flour – 8 OZ (240 gr) Powdered sugar – 2 OZ (60 gr) Butter (at room temperature) – 3 OZ (100 gr) Egg Salt - ¼ tsp Ingredients for filling: Zest of five lemons Lemon juice - 10 fl oz (300 ml) Sugar - 9 oz (270 gr) Eggs (at room temperature) - 7 pcs Butter (at room temperature) - 10 oz (300 gr) 1. Put flour, powdered sugar and salt into a bowl, stir. Add butter, mix well with your hands. 2. Add the egg, knead a bit. There is no need to put the dough in the fridge, you can roll it at this stage. 3. Dust the table with some flour and roll out the dough (take into account the dimensions of your mold). Put the dough into the baking mold. Prick the bottom all over with a fork.. Bake in a preheated oven 350°F (180°C) for 20-25 minutes. 4. Zest 5 lemons (only the yellow part needed). Mix well with hands zest and sugar (zest should let the juice out). 5. Add the eggs, mix with a blender. Pour in the juice. 6. Pass the mixture through a sieve, stirring with a whisk. 7. Put the mixture over a water bath. The bottom of the bowl should touch the boiling water slightly. Constantly stirring, heat the cream to ~ 140-150°F (70-75 °C), it will take 15-20 minutes. Remove the bowl from a water bath. 8. Make sure to cool the cream to ~ 100-120°F (50-60 °C), stir sometimes. 9. Gradually add butter at room temperature, mix with a blender. After adding all the butter, mix well with the blender for another 3 minutes. 10. Immediately spread the cream into a baked and cooled pastry. 11. Refrigerate for 4-5 hours or overnight. Enjoy! Music: Romantic by Vlada Kupriyanova Artist:   / coolcooking-romantic  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5