• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Warning Graphic Content: How to Slaughter & Butcher a Pig in the Balkans скачать в хорошем качестве

Warning Graphic Content: How to Slaughter & Butcher a Pig in the Balkans 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Warning Graphic Content: How to Slaughter & Butcher a Pig in the Balkans
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Warning Graphic Content: How to Slaughter & Butcher a Pig in the Balkans в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Warning Graphic Content: How to Slaughter & Butcher a Pig in the Balkans или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Warning Graphic Content: How to Slaughter & Butcher a Pig in the Balkans в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Warning Graphic Content: How to Slaughter & Butcher a Pig in the Balkans

Raw, unedited footage that shows the slaughter and butchering of a pig. The pig is dragged out on a metal jaw leash and then quickly stunned with the blow of a hammer. The throat is slit and the gushing blood is collected in a plastic container. After death the pig is placed on chains in a barrel trough. Scaulding hot water is poured over the body and the chains are used to turn over the body. A metal cone is used to scrape away the body hair, followed by knife and butane gas burner. The inside of the ears and eyes are cut out and removed. A meat hook is used to remove the toenails of the trotters. The body is scrubbed and hosed down and then lifted by a tractor for final butchering. The insides are carefully removed so as to not pierce and contaminate the carcass. A meat saw is used to cut the body straight down the middle from anus to mouth. A long handled hand axe is used to crack through the final vertebrae and skull. The carcass is cut up into smaller portions, which are then weighed and loaded into a large plastic tub. The customer pays per kg and signs a form. Traditionally fattened pigs are slaughtered by villagers in the cooler months of Autumn to supply meat through Winter until early Spring.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5