У нас вы можете посмотреть бесплатно I made more Gyoza than I could eat! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Gyoza is easily my top 5 favorite foods. Super fun to make, lasts in the freezer for a long time and you can actually cook it from frozen, which makes it one of the best prep-foods that you can make in advance and store. After I went shopping for the Asian cuisine essentials like soy sauce, oyster sauce, shiitake mushrooms, toasted sesame seed oil and a bunch of other stuff, I had to immediately make this. Here's the full list of ingredients: FILLING: 450g ground pork 3 big leaves of cabbage 1 knob of ginger 3 cloves of garlic 3 scallions 3g sugar 14g soy sauce 4g sesame oil DUMBPLING WRAPPERS: 225g all purpose flour 75g bread flour 147g hot water 2g salt DIPPING SAUCE: 60ml white vinegar 60ml soy sauce 14g toasted sesame oil chili oil I'm currently working on a website that will be the one hub where all my recipes and work is going to be shared. Please be patient, it will be ready soon! Follow me on instagram: / manuel.demirdzhiyan