У нас вы можете посмотреть бесплатно Hungarian Fisherman's Fish soup recipe "Szeged style" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hungarian Fisherman's Fish soup recipe - In Hungary, the collective term “fish soup of the Tisza region” can refer to the Szeged, the Szolnok, or the so-called Tisza vinous varieties. The recipes of the Tisza region are more complicated than the recipes of Baja: while in the latter one fish are not sieved, but simply stewed with onion and the soup is made strictly from carp, in the Tisza region first a broth is made from onion, paprika and fish offal, then it is sieved, and the fish steaks cut earlier are prepared in it. Get this written recipe link here: https://tsabeekitchen.com/hungarian-f... Ingredients: 3,3 lbs carp (head, tail, skeleton) a total of 3,3 lbs catfish head and skeleton, pike meat 2,2 lbs catfish and carp fillet 1 lb old onion 3-4 tbsp Hungarian sweet paprika powder (good quality) 2 large tomatoes 2 Hungarian yellow wax peppers salt