• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World скачать в хорошем качестве

Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World 9 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World

This Bistek Tagalog Recipe pan-sears thin slices of citrusy marinated beef before smothering it in a deeply savory sauce and topping it with golden-seared onions. It’s one of my favorite Filipino-inspired dishes to serve over a bed of fluffy rice. → Recipe: PRINT THIS RECIPE: https://www.billyparisi.com/bistek-ta... MY EQUIPMENT: CUTTING BOARD: https://amzn.to/46uq1OR HALF SHEET PAN: https://amzn.to/3AbGnjr SHEET PAN RACK: https://amzn.to/3YvSeCR PARCHMENT PAPER: https://amzn.to/3Yuu8bA CARBON STEEL PAN: https://amzn.to/4cevScr NON-STICK PAN: https://amzn.to/3ysy2XX STAINLESS PAN: https://amzn.to/3WO1dho CHEF KNIFE: https://amzn.to/3SydDHG DIGITAL SCALE: https://amzn.to/3YOCUld MANDOLIN SLICER: https://amzn.to/4d8AW3k CHINOIS: https://amzn.to/49CmoaY INSTANT READ THERMOMETER: https://www.thermoworks.com/?tw=chefb... These are affiliate links that allow me to earn from qualifying purchases → Ingredients For the Steak: 3 pounds thinly sliced ribeye, skirt, or flank steak ½ cup soy sauce 1/3 cup lemon or lime juice, or both 4 finely minced garlic cloves 2 teaspoons sugar ¾ teaspoon ground pepper 2 peeled and thickly sliced small to medium-sized sweet onions, do not separate the rings avocado oil for searing For the Sauce: 2 finely minced garlic cloves ¼ cup soy sauce Juice of 1 lemon, about 3 tablespoons 1 teaspoon sugar ¼ teaspoon ground pepper 1 ½ cups of beef stock, water can be substituted 3 tablespoons of slurry, optional Cooked jasmine rice, optional Watch more recipe videos: Chicken Adobo:    • Filipino Chicken Adobo Recipe (Adobong Manok)   Beef Bulgogi:    • Korean Beef Bulgogi Recipe   → Follow Me On: • My Website: https://billyparisi.com • Instagram:   / chefbillyparisi   • Facebook:   / chefbillyparisi   • Pinterest:   / chefbillyparisi   • LinkedIn:   / billyparisi   Classical culinary expertise meets home cooking! I’m Billy Parisi, a classically trained culinary school graduate from Scottsdale Culinary Institute with over 15 years in the restaurant industry and over 25 years of cooking experience. Join me as I teach essential cooking techniques and provide easy-to-follow recipes, empowering you to create restaurant-quality meals right in your own kitchen. From classic dishes to innovative creations, I'll show you how to make anything from scratch, ensuring that every meal is a masterpiece. Food is the common language that bridges diverse backgrounds and stories, bringing people together around the same table. For me, cooking isn't just a skill; it's a source of pure happiness and fulfillment. Tune in every Friday for a new recipe, and subscribe now to discover why homemade food always tastes better. Let's cook up some magic together!

Comments
  • Cooking (probably) The Most Flavorful Pork in the World 3 месяца назад
    Cooking (probably) The Most Flavorful Pork in the World
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Действительно ли мясо журавля-сандхилла так же хорошо, как стейк рибай? | со Стивеном Ринеллой 3 дня назад
    Действительно ли мясо журавля-сандхилла так же хорошо, как стейк рибай? | со Стивеном Ринеллой
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World 2 дня назад
    Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan 21 час назад
    Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan
    Опубликовано: 21 час назад
  • Easy Greek Fish Stew | Kakavia |                       #fishsoup #fishstew 2 года назад
    Easy Greek Fish Stew | Kakavia | #fishsoup #fishstew
    Опубликовано: 2 года назад
  • Why Ripping Hot Is Too Hot? | TESTED 2 года назад
    Why Ripping Hot Is Too Hot? | TESTED
    Опубликовано: 2 года назад
  • Turn 2 Eggs Into Fluffy Japanese Soufflé Pancakes! 1 год назад
    Turn 2 Eggs Into Fluffy Japanese Soufflé Pancakes!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cooking (probably) The Most Flavorful Noodle Dish in the World 7 месяцев назад
    Cooking (probably) The Most Flavorful Noodle Dish in the World
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО! 9 дней назад
    Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО!
    Опубликовано: 9 дней назад
  • Смогу ли я съесть 5,2 кг стейка?! Никто не поверил — ресторан Salt Bae в Стамбуле, Золотой стейк! 1 месяц назад
    Смогу ли я съесть 5,2 кг стейка?! Никто не поверил — ресторан Salt Bae в Стамбуле, Золотой стейк!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • They Said This Was the Best Beef in the World. They Were Right. 6 месяцев назад
    They Said This Was the Best Beef in the World. They Were Right.
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Making (probably) The Most Flavorful Egg Roll in the World 5 месяцев назад
    Making (probably) The Most Flavorful Egg Roll in the World
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Курица Адобо — это еда, которая дарит ощущение комфорта 2 месяца назад
    Курица Адобо — это еда, которая дарит ощущение комфорта
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • My Family is OBSESSED with This Peruvian Recipe 1 год назад
    My Family is OBSESSED with This Peruvian Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make the Best Char Siu 4 месяца назад
    How to Make the Best Char Siu
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Наконец-то я попробовал стейк из двухлетней говядины! 4 дня назад
    Наконец-то я попробовал стейк из двухлетней говядины!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • I'm NEVER Making Roast Beef Any Other Way AGAIN 1 год назад
    I'm NEVER Making Roast Beef Any Other Way AGAIN
    Опубликовано: 1 год назад
  • Why Is Chinese Restaurant Beef Always So Tender? The Secret Revealed! 11 месяцев назад
    Why Is Chinese Restaurant Beef Always So Tender? The Secret Revealed!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed 3 года назад
    Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed
    Опубликовано: 3 года назад
  • American Breakfast Vs. Filipino Breakfast 2 года назад
    American Breakfast Vs. Filipino Breakfast
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5