У нас вы можете посмотреть бесплатно BLUEBERRY CIDER: Adding Flavor with EXTRACT vs FRUIT 🫐 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How you add flavor to your cider, wine, or beer is an often debating subject. Do you use extract flavors or real fruit. Which gives you better results when flavoring your drink? Today I do an experiment and compare extract vs fruit flavorings in a cider for an epic Blueberry Cider recipe you will want to try! TheBruSho: Home Brewing Simplified! DISCORD INVITE: / discord RECIPE for 2 gal (7.57L): ______________________ -2 gal (7.57L) Apple Juice (w/o preservatives) -2tsp (~10g) DAP -3g Fermaid O -1/2 Packet SafAle US-05 -1lbs (0.45 kg) Frozen Blueberries or 2ml Blueberry Extract ______________________ Ferment @ 69ºF (20.5ºC) for 1 Week ______________________ OG: 1.050 FG: 1.001 ABV: 6.4% ______________________ EQUIPMENT (Affiliate Links): DIY Fermenter: • EASIEST DIY $10 Home Brew Fermenter DAP: https://amzn.to/39LLCHl Fermaid O: https://amzn.to/36Kj6nm Dextrose (Corn Sugar): https://amzn.to/2VLr3m4 Potassium Sorbate: https://lddy.no/ytoj Campden Tablets: https://lddy.no/ytok Pipette/Dosage Dropper: https://amzn.to/3kK4skO Brewing Equipment ► https://www.amazon.com/shop/thebrusho NOTE: Some links are affiliate links, for which I get a small kick back if you use when shopping! 0:00 Intro 0:32 Extract v Fruit 1:22 Cider Recipe 2:17 Fermentation 3:13 Stabilizing 4:20 Blueberry Flavor 5:55 Tasting 7:25 Pros & Cons 8:19 Thank You #Cider #BlueberryCider #ExtractVsFruit