У нас вы можете посмотреть бесплатно Surprising Science! ~ Hidden Dangers in Some of Your Food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How do we know what is in food? Prof Barlow brings us through various ways. One is to look at the food label, which is a good guide to the major components of a food product. The label also indicates specific components that we might have to avoid if we have food allergies or food intolerance. Sometimes it is necessary to conduct laboratory testing to find out what else might be in our food. This would include looking for contaminants such as pesticide residues or the presence of toxic metals. As we cannot see bacterial contamination, it may also be necessary to screen foods for the presence of pathogenic bacteria. Prof Philip Barlow NUS Department of Food Science & Technology Check out our website for more information! www.science.nus.edu.sg/your-future-here