 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Samosas with Chintan Pandya или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Chintan Pandya, chef of Rahi in the West Village and Adda in Queens, knows the secret to a perfectly crispy samosa: frying at two different oil temperatures. Potatoes, peas, and ajwain, an herb thought to have anti-bloating qualities, are also key components to this classic Indian street food. Chintan demonstrates how to use a pasta machine to give the dough a consistent thickness, as well as the proper way to fold samosas. Check out the recipe here: https://www.vice.com/en_us/article/ev... to Munchies here: http://bit.ly/Subscribe-to-MUNCHIES All Munchies videos release a full week early on our site: https://video.vice.com/en_us/channel/... Hungry? Sign up here for the MUNCHIES Recipes newsletter. https://www.vice.com/en_us/page/sign-... Check out http://munchies.tv for more! Follow Munchies here: Facebook: / munchies Twitter: / munchies Tumblr: / munchies Instagram: / munchies Pinterest: / munchies Foursquare: https://foursquare.com/munchies More videos from the VICE network: https://www.fb.com/vicevideo