• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Let’s Make Nutrient-Dense Fermented BLACK Garlic! скачать в хорошем качестве

Let’s Make Nutrient-Dense Fermented BLACK Garlic! 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Let’s Make Nutrient-Dense Fermented BLACK Garlic!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Let’s Make Nutrient-Dense Fermented BLACK Garlic! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Let’s Make Nutrient-Dense Fermented BLACK Garlic! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Let’s Make Nutrient-Dense Fermented BLACK Garlic! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Let’s Make Nutrient-Dense Fermented BLACK Garlic!

But First, What Is Black Garlic? Black garlic is garlic that has been aged over a period of time in a temperature- and humidity-controlled setting, creating a Maillard (my yard) reaction that turns the garlic flesh black. The flavor becomes deeply savory and slightly sweet — reminiscent of savory molasses — and the texture changes, too. The edges of the cloves become dried but tender, and the center becomes moist, gelatinous, and almost chewy, similar to a Medjool date. Black garlic has been growing in popularity at restaurants in the last few years, but it’s been used in some Asian cultures for centuries. It’s also rich in phytonutrients and other disease-fighting compounds Famed for its many health and medicinal benefits, garlic has long been touted as a must-have dietary ingredient for ultimate health. Not only may garlic be able to boost the immune system, reduce blood pressure, and lower the risk of heart disease, but it may also help people live longer with reduced risks of dementia or Alzheimer’s Disease. Simply put, black garlic is garlic that has been changed through a chemical reaction called the Maillard reaction, the same process you use to sear meat. It’s not something you grow – but it is something you can make yourself using fresh garlic, lots of time, a constant heat, and the just the right humidity. Today, we’re using a black garlic fermenting machine I picked up from on of my favorite stores, www.rootsandharvest.com! Keep reading for step-by-step written instructions: SUPPLIES: 3 – 4 pounds of fresh garlic Black Garlic Multi-Purpose Fermenter PROCESS: 1) Gently wipe any dirt off garlic bulbs, but do not wash the bulbs or get them wet. 2) If the garlic bulbs have long stems, cut them down, being careful not to separate cloves from bulb. 3) Fill the garlic cage and shake it to settle the garlic. Note that the garlic will ferment better if the cage is full, so use enough garlic to fill the cage. 4) Press the FUNCTION BUTTON until GARLIC is illuminated. 5) Press the TIME BUTTON to set the fermenter for seven days. 6) Press the ENTER BUTTON to start the fermentation process. Note that a countdown timer will illuminate, showing temperature, hours, and days remaining in the ferment. 7) After five days, carefully open the fermenter lid away from your face so any hot air will blow away from your body. 8) Remove the basket and one bulb of garlic. Examine one clove of garlic. It should be a rich, brown-black color, have a gummy consistency, and a pleasant taste. If it looks right and tastes good, it’s ready. If you think it needs more time, place the garlic cage back in the fermenter and let it finish the entire seven days. Your homemade black garlic can be eaten right away after it’s fermented, but it’s better after aging for five to ten days. After aging, store it in a sealed container in the refrigerator for about a month, or seal it for up to three months of shelf-life.

Comments
  • Самый простой способ приготовить черный чеснок (без беспорядка, без фольги, без воды и со слабым ... 7 лет назад
    Самый простой способ приготовить черный чеснок (без беспорядка, без фольги, без воды и со слабым ...
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Easiest Way to Make Black Garlic at Home 7 лет назад
    Easiest Way to Make Black Garlic at Home
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Я съел бекон, яйца и масло, и вот что случилось с моей кровью 2 года назад
    Я съел бекон, яйца и масло, и вот что случилось с моей кровью
    Опубликовано: 2 года назад
  • Черный тмин - есть ли польза? Научные исследования 3 года назад
    Черный тмин - есть ли польза? Научные исследования
    Опубликовано: 3 года назад
  • Кишечник возрождается на глазах, кожа молодеет, вес уходит! БЕЗ пробиотиков. Андрей Иванович Щинов 1 год назад
    Кишечник возрождается на глазах, кожа молодеет, вес уходит! БЕЗ пробиотиков. Андрей Иванович Щинов
    Опубликовано: 1 год назад
  • Aged Garlic Extract: Powerful Heart Health Benefits for Cholesterol, Blood Pressure, and More. 7 месяцев назад
    Aged Garlic Extract: Powerful Heart Health Benefits for Cholesterol, Blood Pressure, and More.
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How To Make Black Garlic at Home (DIY) 8 лет назад
    How To Make Black Garlic at Home (DIY)
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Fermented Black Garlic Study 5 лет назад
    Fermented Black Garlic Study
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Sous Vide Black Garlic? Is it worth it? 7 лет назад
    Sous Vide Black Garlic? Is it worth it?
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Я съел 100 ПОРЦИЙ АВОКАДО за 10 дней: вот что случилось с моей КРОВЬЮ 1 год назад
    Я съел 100 ПОРЦИЙ АВОКАДО за 10 дней: вот что случилось с моей КРОВЬЮ
    Опубликовано: 1 год назад
  • Swap Out Your OTC Pain Medications for this Gentler Natural Fever and Ache Alternative! 1 год назад
    Swap Out Your OTC Pain Medications for this Gentler Natural Fever and Ache Alternative!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Самый простой рецепт с черным чесноком — без фольги — меньше запаха 4 года назад
    Самый простой рецепт с черным чесноком — без фольги — меньше запаха
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить порошок черного чеснока 7 лет назад
    Как приготовить порошок черного чеснока
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Как приготовить черный чеснок 2 года назад
    Как приготовить черный чеснок
    Опубликовано: 2 года назад
  • Fermenting Garlic 7 лет назад
    Fermenting Garlic
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Как использовать ЧЕРНЫЙ ЧЕСНОК: 3 способа | Простые рецепты с черным чесноком 5 лет назад
    Как использовать ЧЕРНЫЙ ЧЕСНОК: 3 способа | Простые рецепты с черным чесноком
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Что такое чёрный чеснок? Узнайте о его удивительных полезных свойствах вместе с доктором Элизабет... 3 года назад
    Что такое чёрный чеснок? Узнайте о его удивительных полезных свойствах вместе с доктором Элизабет...
    Опубликовано: 3 года назад
  • Making Black Garlic 3 года назад
    Making Black Garlic
    Опубликовано: 3 года назад
  • What happens if you Cook Black Garlic for 90 days? 7 лет назад
    What happens if you Cook Black Garlic for 90 days?
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Если у тебя спросили «Как твои дела?» — НЕ ГОВОРИ! Ты теряешь свою силу | Еврейская мудрость 3 недели назад
    Если у тебя спросили «Как твои дела?» — НЕ ГОВОРИ! Ты теряешь свою силу | Еврейская мудрость
    Опубликовано: 3 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5