У нас вы можете посмотреть бесплатно Why Only 1% Of Japan's Soy Sauce Is Made This Way | Still Standing или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#SoySauce It can take 4 years to make one batch of barrel-aged soy sauce. The natural fermentation process was the norm in Japan for centuries, but when industrialization swept the nation, almost all the country's wooden barrels were replaced with steel ones. Yasuo Yamamoto is on a mission to revive barrel-making and preserve the authentic version of Japan's staple seasoning. For more such videos, subscribe to our channel / @businessinsiderindia9294 Visit us at: https://www.businessinsider.in/ BI on Facebook: / businessinsiderindia BI on Twitter: / biindia BI on Instagram: https://instagram.com/businessinsider...