У нас вы можете посмотреть бесплатно 广西腊鱼制作全程教程!秘制腌料、风干技巧全公开,让你在家轻松做出地道美味! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
※Click "cc" on the lower right menu to choose your subtitle language. 想学正宗的广西腊鱼制作方法吗?本视频详细讲解秘制腌料调配、鱼块风干的每一个环节,让你也能在家做出传统美味的腊鱼。 Discover the secrets to making Guangxi cured fish at home! This detailed recipe covers the perfect marinade and drying process for a truly authentic taste. ------------------------------------------------------------------------------ 👉订阅我的频道,第一时间获取最新美食制作方法! 👉 Subscribe to my channel and get the latest food preparation methods in real-time! 👉 / @haimingzhang7399 👍 如果您喜欢我们的食谱,请给这个视频点赞,并与喜欢美味、健康晚餐的朋友或家人分享。 您的支持使我们的频道不断发展,并以您的方式带来更多快速、美味的创意! ❤️ 👍 If you like our recipe, please like this video and share it with friends or family who enjoy delicious and healthy dinners. Your support keeps our channel growing and brings more fast and delicious ideas in your way! ❤️ #农村美食课堂 #food #cooking ------------------------------------------------------------------------------ Welcome to subscribe! 农村美食课堂将带你了解中国乡村的美食文化, 真实农村 美食传承 田园生活 发扬传统 (不定期更新!) Chinese Food 传统美食 分享农村美食,享受农村生活! The Rural Cuisine Classroom will take you to learn about the culinary culture of rural China, Real story in rural areas Food Inheritance rural life Promote tradition (Updated irregularly!) Chinese Food traditional cuisine Share rural cuisine and enjoy rural life! 本视频腊鱼详细配方比例如下: #腊鱼腌料 罗非鱼~1斤 白糖~20克 味精~2克 盐~8克 十三香~2克 胡椒粉~2克 生抽~加加~15克 高度白酒~15克 #腊鱼焖豆腐 腊鱼~1斤 花生油~50克 油豆腐~10个 清水~250克 胡椒粉~1克 盐~4克 味精~2克 生抽~10克 高度白酒~10克 蚝油~5克 螺丝椒~2个 葱~10克 The detailed recipe ratio for preserved fish in this video is as follows: #Cured fish marinade Tilapia~1 jin Sugar~20g MSG~2g Salt~8g Thirteen fragrances~2g Pepper powder~2g Raw soy sauce~Add~15g High Baijiu~15g #Braised Tofu with preserved Fish 1 pound of preserved fish Peanut oil~50g Oily bean curd~10 pieces Clear water~250g Pepper powder~1g Salt~4g MSG~2g Light soy sauce~10g High Baijiu~10g Oyster sauce~5g 2 screw peppers Onion~10g