• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pickled Aubergine Italian Style - Authentic Melanzane Sott'olio. скачать в хорошем качестве

Pickled Aubergine Italian Style - Authentic Melanzane Sott'olio. 4 years ago

pickled eggplant

melanzane sottolio

canning

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pickled Aubergine Italian Style - Authentic Melanzane Sott'olio.
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pickled Aubergine Italian Style - Authentic Melanzane Sott'olio. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pickled Aubergine Italian Style - Authentic Melanzane Sott'olio. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pickled Aubergine Italian Style - Authentic Melanzane Sott'olio. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pickled Aubergine Italian Style - Authentic Melanzane Sott'olio.

Melanzane Sott’olio is a simple, homemade Italian dish of marinated eggplant preserved in olive oil. It’s packed with fresh garlic and spices, perfect for enjoying with bread, pasta, or meats. INGREDIENTS: 6 ½ lbs eggplant (about 3-4 large ones, refer to notes) Extra virgin olive oil (as needed) 6 cups of water 3 cups of white wine vinegar (or apple cider vinegar) 3-4 large garlic cloves (peeled and sliced) 3 fresh pepperoncino peppers (chopped) Peppercorns (as needed) Dried oregano (as needed) 3 tablespoons coarse salt METHOD: Prepare the eggplant Rinse the eggplants under cold water and dry them with a towel. Cut off the stem and the bottom part. Peel the eggplants and slice them into pieces about 1/4 to 1/2 inch thick. Stack a few slices together and cut them lengthwise into strips. Cook the eggplant Fill a large pot with water and vinegar, then add salt and bring it to a boil. Add the eggplant strips in small batches and let them cook for about 2 minutes, or until they’re tender but not too soft. Remove the eggplant Take out the cooked eggplant using a slotted spoon and place them in a strainer over a bowl to drain the excess liquid. Let them cool to room temperature. Pack the eggplant Layer the cooked eggplant in sterilized jars, adding peppercorns, peperoncino, oregano, and garlic between the layers. Pour olive oil into the jar until it's completely filled. Gently press down the vegetables with a spoon. Repeat until all jars are filled. Seal and rest the jars Let the jars sit for 20 minutes, then use a skewer to remove any air bubbles. Close the jars tightly and store them in a cool, dark place for at least a week before you can enjoy them. If you’d like to see the recipe with photos and print it, you can do it here: http://www.maricruzavalos.com/blog/it... Music: Retro #italianeggplants #italianrecipe #veganfood #pickledvegetables

Comments
  • How to make PICKLED EGGPLANT | Italian style Melanzane Sott'olio 3 years ago
    How to make PICKLED EGGPLANT | Italian style Melanzane Sott'olio
    Опубликовано: 3 years ago
    38543
  • Pickled Aubergine | Gennaro Contaldo 4 years ago
    Pickled Aubergine | Gennaro Contaldo
    Опубликовано: 4 years ago
    160797
  • PRESERVED EGGPLANT IN OIL  ITALIAN RECIPE FROM CALABRIA (SOUTH ITALY) | Nonna's AMAZING Recipe 5 years ago
    PRESERVED EGGPLANT IN OIL ITALIAN RECIPE FROM CALABRIA (SOUTH ITALY) | Nonna's AMAZING Recipe
    Опубликовано: 5 years ago
    10463
  • Почему желтеют листья огурцов и как это остановить навсегда 4 days ago
    Почему желтеют листья огурцов и как это остановить навсегда
    Опубликовано: 4 days ago
    323615
  • Pickled Eggplant in Oil Easy Recipe BY BENEDETTA 8 years ago
    Pickled Eggplant in Oil Easy Recipe BY BENEDETTA
    Опубликовано: 8 years ago
    2893578
  • Eggplant in Olive Oil Antipasto (Melanzane sott'olio) 5 years ago
    Eggplant in Olive Oil Antipasto (Melanzane sott'olio)
    Опубликовано: 5 years ago
    263776
  • Pickled Eggplant | Antipasto | Melanzane Sott'aceto | How to make eggplant in olive oil Melanzane 5 years ago
    Pickled Eggplant | Antipasto | Melanzane Sott'aceto | How to make eggplant in olive oil Melanzane
    Опубликовано: 5 years ago
    93210
  • Баклажаны с мясом по-грузински. Это неописуемо вкусно! 1 year ago
    Баклажаны с мясом по-грузински. Это неописуемо вкусно!
    Опубликовано: 1 year ago
    1168710
  • Я Ем Этот Шикарный СУП ВСЕ ЛЕТО!🔥ГОТОВЛЮ Через ДЕНЬ и ХУДЕЮ Это так ВКУСНО! 4 weeks ago
    Я Ем Этот Шикарный СУП ВСЕ ЛЕТО!🔥ГОТОВЛЮ Через ДЕНЬ и ХУДЕЮ Это так ВКУСНО!
    Опубликовано: 4 weeks ago
    1143571
  • Потрясающий рецепт из баклажанов. Эти Баклажаны Вас покорят, не пожалеете! Баклажаны как грибы. 1 year ago
    Потрясающий рецепт из баклажанов. Эти Баклажаны Вас покорят, не пожалеете! Баклажаны как грибы.
    Опубликовано: 1 year ago
    4636176

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5