У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Soft Roll (for TESDA bread and pastry production NCII) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
How to make Soft Roll (for TESDA bread and pastry production NCII) INGREDIENTS 120 ml Water 1 tspYeast 1 tbsp Sugar 2 cups Bread Flour 4 tbsp. Milk Powder 1 tsp. Salt 1 pc. Egg 1 tsp. Vanilla 3 tbsp Buter 1 tsp. Salt 1 pc. Egg 1 tsp. Vanilla 3 tbsp Buter PROCEDURE: 1. Mix water, yeast, and sugar, let it set for 5 minutes. 2. In a separate bowl, combine sifted bread flour, salt and powdered milk. Mix it thoroughly and then make a well. Add egg, vanilla, butter and yeast mixture. Knead until smooth and elastic. 3. Cover the dough and proof 20 mins. or until it double the size. 4. Punch down, weight and cut the dough into unifom pieces. Form into a ball and rest for 20 mins. 5.Brush with egg wash, bake into 375 F, for 15-20 mins. or until golden brown.