• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Easy SEVEN Layer Chocolate Cake | Full Recipe скачать в хорошем качестве

Easy SEVEN Layer Chocolate Cake | Full Recipe 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Easy SEVEN Layer Chocolate Cake | Full Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Easy SEVEN Layer Chocolate Cake | Full Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy SEVEN Layer Chocolate Cake | Full Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Easy SEVEN Layer Chocolate Cake | Full Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Easy SEVEN Layer Chocolate Cake | Full Recipe

In today's video I share my recipe for a decadent chocolate entremet layer cake! Enjoy! Subscribe: https://tinyurl.com/ButterSc0tch Music: --------------------------------------------------------------- Music track: This Is For You by Lukrembo Source: https://freetouse.com/music Music for Videos (Free Download) --------------------------------------------------------------- Buy Me a Coffee: https://buymeacoffee.com/butter5cotch Specialist Tools: Disclaimer: Some of the links in this description are affiliate links. If you purchase a product through these links, I may earn a small commission at no extra cost to you. This helps support the channel and allows me to continue creating content. Thank you for your support. ----------------------- Rolling Pin: https://amzn.to/4qNHzPz Silicone Cake Mould: https://amzn.to/4oX3eTI Acetate: https://amzn.to/4qP2bHe Frost Form: https://www.frostform.com/products/8-... 00:00 Intro 00:11 Chocolate Cake 02:37 Chocolate Brownie 04:51 Feuilletine Gianduja 07:01 Honey Coffee Ganache 08:21 Namelaka Cream 09:53 Black Mirror Glaze 11:18 Biscuit Base 12:42 Finishing 14:05 Tasting [Ingredients] ◻Chocolate Cake: 85 g Caster Sugar 40 g Whole Egg 25 g Cocoa Powder 80 g All Purpose Flour 1.25 g Salt 1.5 g Baking Soda 0.25 g Baking Powder 80 g Coffee 55 g Mayonnaise 3 g Vanilla Extract ◻Chocolate Brownie: 85 g Unsalted Butter 50 g Dark Chocolate 1tsp Espresso 50 g Whole Egg 75 g Caster Sugar 25 g Light Brown Sugar 2.5 g Vanilla Extract 17.5 g Cocoa Powder 32.5 g All Purpose Flour 2 g Salt 25 g Milk Chocolate Chunks 25 g Dark Chocolate Chunks ◻Feuilletine Gianduja: 15 g Unsalted Butter 15 g Icing Sugar 15 g Egg White 15 g All Purpose Flour 70 g Milk Chocolate 50 g Hazelnut Paste ◻Honey Coffee Ganache: 120 g Milk Chocolate 85 g Double Cream 45% 7 g Coffee Liqueur 10 g Honey 12 g Unsalted Butter ◻Namelaka Cream: 4 g Leaf Gelatine 240 g Milk Chocolate 140 g Whole Milk 40 g Caster Sugar 40 g Double Cream 45% 360 g Double Cream 45 % ◻Black Mirror Glaze: 9.75 g Leaf Gelatine 145 g Caster Sugar 150 g Glucose Syrup 50 g Water 150 g White Chocolate 95 g Double Cream 45 % Black Gel Food Colouring ◻Biscuit Base: 25 g Unsalted Butter 20 g Icing Sugar 45 g All Purpose Flour 5 g Cocoa Powder 10 g Egg Yolk 1 g Baking Powder ◻To Finish: Cocoa Nibs Dark Chocolate [Recipe] 1. Whisk the sugar and eggs together and add the vanilla. 2. Mix in the mayonnaise. 3. Mix the dry ingredients and sift into the batter and fold. 4. Add the coffee and mix. 5. Pour into a lined 7.5 inch sandwich tin and bake for 10-12 minutes at 175 C (350 F). 6. Trim to the size of the frost form, wrap in cling film and refrigerate. 7. Melt the butter and chocolate together and mix in the espresso. 8. Whisk the egg and both sugars together. 9. Mix the butter/chocolate mixture into the sugar and eggs mixture. 10. Add the vanilla. 11. Fold in the dry ingredients and chocolate chips. 12. Bake in the same tin as previous for 160 C (320 F) for 18-22 minutes. 13. Trim to size and place in the acetate lined frost form. 14. Mix the egg white, flour, softened butter and icing sugar together and spread to 0.5mm on a baking sheet. 15. Bake at 180 C (356 F) until browned. 16. Break up into small pieces and fold into a mixture of melted chocolate and hazelnut paste. 17. Spread the resulting gianduja onto the brownie. 18. Place the cake layer on top. 19. Mix double cream, honey and coffee liqueur together and bring to a simmer. 20. Pour over chopped chocolate and emulsify. 21. Add butter and mix. 22. Pour over the cake layer and refrigerate to set then freeze overnight. 23. Combine milk, sugar and 40 g of double cream in a pan and bring to a simmer. 24. Stir in the soaked gelatine sheets until dissolved and pour over the chopped chocolate and emulsify. 25. Stream in the remaining 360 g of double cream while stirring. 26. Pour into the 8 inch silicone mould and add the frozen cake to the centre, weigh down if necessary. 27. Refrigerate to set then freeze overnight. 28. Combine sugar, glucose, water and double cream in a pan and bring to a boil. 29. Dissolve in the soaked gelatine and pour over the chopped white chocolate. 30. Mix in black food colouring. 31. Remove the frozen entremet from the silicone and pour over the glaze when it reaches 35 C (95 F). 32. Cream the softened butter and icing sugar. 33. Mix in the egg yolk. 34. Sift in the dry ingredients. 35. Refrigerate for 1 hour then roll out to 4mm. 36. Cut to a circle slightly bigger than the cake and bake at 160 C (320 F) for 12 minutes. 37. Transfer the cake to the biscuit and top with cacao nibs. 38. On an acetate rectangle (1 inch x the circumference of the cake) spread melted dark chocolate. 39. Wrap around the silicone mould and refrigerate until it keeps its shape. 40. Remove the acetate and wrap around the cake. #baking #cooking #chocolate

Comments
  • Wait Until You See What's Inside This Strawberry Mousse Cake! | Recipe 3 месяца назад
    Wait Until You See What's Inside This Strawberry Mousse Cake! | Recipe
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Luxurious FIVE Layer Millionaires Shortbread | Full Recipe 2 месяца назад
    Luxurious FIVE Layer Millionaires Shortbread | Full Recipe
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • How I Reinvented the Opera Cake Like Never Before │ Tutorial: Opera Entremet Cake 10 месяцев назад
    How I Reinvented the Opera Cake Like Never Before │ Tutorial: Opera Entremet Cake
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Marshmallow Matcha Monster Cookies | Halloween Baking 1 месяц назад
    Marshmallow Matcha Monster Cookies | Halloween Baking
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Handmade Professional Chocolate Bars | ASMR Baking 2 недели назад
    Handmade Professional Chocolate Bars | ASMR Baking
    Опубликовано: 2 недели назад
  • ТАКОГО МЕДОВИКА ВЫ ЕЩЕ НЕ ПРОБОВАЛИ! Невероятно нежный, сочный, с изюминкой! 3 часа назад
    ТАКОГО МЕДОВИКА ВЫ ЕЩЕ НЕ ПРОБОВАЛИ! Невероятно нежный, сочный, с изюминкой!
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Мастер-класс: Торт «Тройной шоколадный антреме» │ Зеркальная глазурь, ганаш, мусс, шоколадный шпиль 1 год назад
    Мастер-класс: Торт «Тройной шоколадный антреме» │ Зеркальная глазурь, ганаш, мусс, шоколадный шпиль
    Опубликовано: 1 год назад
  • Shiny Mirror Glaze cake! (Chocolate & Caramel Entremet Mousse) 1 год назад
    Shiny Mirror Glaze cake! (Chocolate & Caramel Entremet Mousse)
    Опубликовано: 1 год назад
  • 5 ИНГРЕДИЕНТОВ и 10 МИНУТ = Идеальный десерт! 2 недели назад
    5 ИНГРЕДИЕНТОВ и 10 МИНУТ = Идеальный десерт!
    Опубликовано: 2 недели назад
  • From Simple Ingredients to Chocolate Heaven: Silky & Decadent Mousse Cake 8 месяцев назад
    From Simple Ingredients to Chocolate Heaven: Silky & Decadent Mousse Cake
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Простой Рождественский Торт 🎅 Пышный, Влажный и Прекрасно Зелёный – Вам Понравится! 3 недели назад
    Простой Рождественский Торт 🎅 Пышный, Влажный и Прекрасно Зелёный – Вам Понравится!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 15 часов назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 15 часов назад
  • How To Make | Creamy Brownie Mini Chocolates 5 месяцев назад
    How To Make | Creamy Brownie Mini Chocolates
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт!Даже МЕСИТЬ НЕ НУЖНО!Самый Лучший Рецепт. 18 часов назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт!Даже МЕСИТЬ НЕ НУЖНО!Самый Лучший Рецепт.
    Опубликовано: 18 часов назад
  • The ULTIMATE Brown Butter Chocolate Tarts | ASMR Baking 6 дней назад
    The ULTIMATE Brown Butter Chocolate Tarts | ASMR Baking
    Опубликовано: 6 дней назад
  • How I Created The Ultimate Lemon Cake │ Tutorial: Lemon & White Chocolate Entremet 4 месяца назад
    How I Created The Ultimate Lemon Cake │ Tutorial: Lemon & White Chocolate Entremet
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Decadent Cherry Cheesecake Tart | Full Recipe 4 месяца назад
    Decadent Cherry Cheesecake Tart | Full Recipe
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • The Secret to Commercial Quality Biscuits | Salted Caramel Sandwich Butter Biscuits 3 месяца назад
    The Secret to Commercial Quality Biscuits | Salted Caramel Sandwich Butter Biscuits
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • ザッハトルテ Sachertorte|Matcha Tea Sweets 7 дней назад
    ザッハトルテ Sachertorte|Matcha Tea Sweets
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Christmas Mini Cakes Gift Box Tutorial🎄SIMPLE Cake Decorations recipe 1 месяц назад
    Christmas Mini Cakes Gift Box Tutorial🎄SIMPLE Cake Decorations recipe
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5