 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно OPEN CRUMB Sourdough Bread - Fast Forward Version in или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Learn the basics of creating an Open Crumb Sourdough Bread in just 1:44 minutes. This tutorial focuses on the main aspects and leaves out the boring parts. You can use it to have a basic understanding, the full version can be found here: • The Last OPEN CRUMB SOURDOUGH Recipe You E... . It's a high hydration sourdough with around 80% humidity. The humidity is one of the factors that contributes to an open crumb. A wet dough becomes much more difficult to handle, which means that the baker needs to have an even better technique. Ingredients for the dough: 500 grams strong bread flour (mine had 14% protein) 400 grams of water 100 grams of sourdough starter 10 grams of salt