• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Understanding Temperature Control (HACCP Lesson - Part 06) скачать в хорошем качестве

Understanding Temperature Control (HACCP Lesson - Part 06) 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Understanding Temperature Control (HACCP Lesson - Part 06)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Understanding Temperature Control (HACCP Lesson - Part 06) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Understanding Temperature Control (HACCP Lesson - Part 06) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Understanding Temperature Control (HACCP Lesson - Part 06) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Understanding Temperature Control (HACCP Lesson - Part 06)

All food can potentially carry harmful bacteria, but some foods are especially conducive to promoting bacterial growth. Several factors affect the rate at which bacteria grow in food, but time and temperature are two of the most easily-controlled factors in a food service kitchen. Food that requires time and temperature control for safety is referred to as TCS food. TCS food has several attributes that make it ideal for bacterial growth, such as moisture, protein, and a neutral or slightly acidic pH. TCS food can be whole food, or it can be food that has already been prepared, like a casserole. TCS food can be from animal or plant sources. Foods that are considered TCS include: Milk and other dairy products Meat (beef, pork, lamb) or poultry (chicken, turkey) Fish and shellfish Eggs Baked potatoes Plant-based foods that have been heat-treated (cooked rice, beans, or vegetables) Soy foods (tofu, textured soy protein/meat alternatives) Sliced or cut fruits or vegetables (e.g. cantaloupe or melons, leafy greens, tomatoes, etc.) Bean sprouts and sprout seeds Untreated garlic-and-oil mixtures The Danger Zone is a temperature range in which bacteria grow and multiple at its fastest. This ranges from 20 – 45 °C (68 – 113 °F). Bacteria can, however, grow and survive between 5 – 65 °C (41 – 149 °F). But the most common food-related bacteria grow at their best in the danger zone. Please follow the below link for your Notes.. https://withhaccp.blogspot.com/2021/0... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Watch HACCP Training Videos, Hotel & Resort operations & Hospitality information. For more Training & Information visit: https://sites.google.com/view/hospita... https://www.blogger.com/profile/00536... Follow us:   / silverline4774     / silvercreat     / roshanperera4774   Hotel Training | Service Training | Hospitality Training | F&B Training | Hotel Videos | Kitchen Video Courses | Hospitality Video Courses | Stewarding Training Video | Temperature Check

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5