• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Panna Cotta with Poached Apricots скачать в хорошем качестве

Panna Cotta with Poached Apricots 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Panna Cotta with Poached Apricots
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Panna Cotta with Poached Apricots в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Panna Cotta with Poached Apricots или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Panna Cotta with Poached Apricots в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Panna Cotta with Poached Apricots

Beauty in simplicity - with a few tricks in here, the most important being suspending that vanilla throughout the whole mix. Poaching Liquor/Apricots 12 ripe apricots 300g water 300g mead 300g white wine 150g sugar 1 lemon, peeled 1 vanilla pod 1 star anise 1 bay leaf 30g elderflower Bring liquor to a boil, remove from heat, add apricots and cover with a cartouche. When the apricots are soft enough to cut with a spoon, gently remove from poaching liquor. Remove stone from each apricot and peel. Fig Leaf Pannacotta 4 fig leaves 500g double cream 80g sugar 1 vanilla pod 5g gelatin Bring double cream/sugar/vanilla to a boil with fig leaves. Remove from heat and cling film pan for 10 minutes. Pass through a chinois, soak gelatin and squeeze well. Add gelatin to warmed cream. Pour into desired dish, allow to set for 6/8 hours, ideally overnight. Tempura Batter Dry Mix 2g xanthan gum 10g salt 95g rice flour 160g corn flour - Weigh out dry mix. Tempura 1 batch dry mix 500g sparkling water - Thermo, pass. Charge in Isi gun, charge the tempura into a bowl. Dredge the elderflower through the tempura and fry at 180c until crisp. Drain well on paper towel and allow to cool. Dust with icing sugar.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5