У нас вы можете посмотреть бесплатно Bring this Dim Sum Beancurd (Tofu skin) Roll to your own kitchen (Vegan) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This dim sum beancurd roll or known as 'sin jyuk guen' is packed with a delicious crunch from mushrooms, carrots, and binds together with scrumptious tofu and vegetable filling. Full recipe instructions: https://woonheng.com/vegan-dim-sum-be... Blog: https://woonheng.com Instagram: / woon.heng Facebook: / woonhengkitchen Pinterest: / woonheng ___________________________________ Makes 16 rolls 2 beancurd sheet (yuba) round 5 dried Shiitake mushrooms rehydrated and thinly sliced 1 oz wood ear mushrooms rehydrated and sliced 1 small carrot shredded 1 lb [397g] firm tofu 3 tablespoons bamboo shoot strips 3 tablespoons chopped water chestnuts 3 tablespoons chopped cilantro cornstarch Seasoning ½ teaspoon salt plus more to taste 1 teaspoon sugar ½ teaspoon mushrooms seasoning 1 tablespoon toasted sesame oil Sauce 3 slices ginger 2 stalks onion chopped 1 tablespoon oyster sauce 2 teaspoons soy sauce ½ teaspoon sugar ¼ teaspoon mushroom seasoning optional ¾ cup water dash of white pepper #vegandimsum #veganrecipes #yuba #tofuskin