• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Steamed Fish Secret скачать в хорошем качестве

Steamed Fish Secret 5 years ago

楊桃美食網

ytower

cooking

recipe

food

美食

烹飪

1mintips

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Steamed Fish Secret
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Steamed Fish Secret в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Steamed Fish Secret или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Steamed Fish Secret в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Steamed Fish Secret

Key Point: Blanch the fish with boiling water to remove the fishy smell and make it more delicious. Ingredients: 1 fresh fish Some ginger slices Some scallion segments 1 tablespoon of rice wine A pinch of salt Some chili shreds Some scallion shreds Some ginger shreds 50ml of hot oil Seasoning: 1 tablespoon of soy sauce 1 tablespoon of oyster sauce 1 teaspoon of sugar 1/4 teaspoon of white pepper powder Instructions: Wash the fish and make a few slashes on the back. (Slashing on the back allows the fish to cook faster and doesn't destroy the appearance) Boil water and pour it over the fish. (Blanching removes the mucus on the surface and makes it less fishy after steaming) Place ginger slices and scallion segments in a steaming dish, then place the fish on top of them. Add rice wine and a pinch of salt. (Using ginger and scallion on the bottom of the dish prevents the fish from sticking to the plate) Boil a pot of water and put the dish in it. Cover the dish and steam it over high heat for about 12-15 minutes. Open the lid and poke the fish with chopsticks near the back. If it goes through easily, it's cooked. Remove the dish and pour the fish soup into another pot. Add all the seasoning and cook until boiling to make the sauce. (Using the steamed fish soup to make the sauce is more delicious) Put chili shreds, scallion shreds, and ginger shreds on top of the fish. Pour hot oil over them and then pour the sauce made in step 6 over the fish.

Comments
  • 【清蒸魚】黃金比例「醬汁」告訴你!超簡單又漂亮!保持原本鮮味又嫩!|阿慶師 3 years ago
    【清蒸魚】黃金比例「醬汁」告訴你!超簡單又漂亮!保持原本鮮味又嫩!|阿慶師
    Опубликовано: 3 years ago
    566564
  • NVivo for Beginners: How to Code Qualitative Data with Ease 2 years ago
    NVivo for Beginners: How to Code Qualitative Data with Ease
    Опубликовано: 2 years ago
    191058
  • 蒸魚貼士|專家教蒸魚3秘訣魚要汆水?加1物快熟味更鮮幾大條都得|教煮|海鮮|入廚貼士 1 year ago
    蒸魚貼士|專家教蒸魚3秘訣魚要汆水?加1物快熟味更鮮幾大條都得|教煮|海鮮|入廚貼士
    Опубликовано: 1 year ago
    47410
  • When steaming sea bass, keep in mind the trick of 3 years ago
    When steaming sea bass, keep in mind the trick of "2 without adding 3 samples",
    Опубликовано: 3 years ago
    1617074
  • 【表弟好煮意】港式蒸斗鯧 Hong Kong-style steamed pomfret 3 years ago
    【表弟好煮意】港式蒸斗鯧 Hong Kong-style steamed pomfret
    Опубликовано: 3 years ago
    475816
  • (YTower Food Network - 3 Minute Cooking Lesson) Scrambled Eggs and Tomatoes HD 11 years ago
    (YTower Food Network - 3 Minute Cooking Lesson) Scrambled Eggs and Tomatoes HD
    Опубликовано: 11 years ago
    8111325
  • 《老吳家常宴客菜#清蒸鱸魚》餐廳級清蒸鱸魚秘訣!在家也能輕鬆做出宴客大菜 5 months ago
    《老吳家常宴客菜#清蒸鱸魚》餐廳級清蒸鱸魚秘訣!在家也能輕鬆做出宴客大菜
    Опубликовано: 5 months ago
    140507
  • 綠豆湯、不用泡、電鍋就能輕鬆完成、鬆軟又粒粒分明、小技巧學起來 11 months ago
    綠豆湯、不用泡、電鍋就能輕鬆完成、鬆軟又粒粒分明、小技巧學起來
    Опубликовано: 11 months ago
    269168
  • Blender Tutorial for Complete Beginners - Part 1 1 year ago
    Blender Tutorial for Complete Beginners - Part 1
    Опубликовано: 1 year ago
    8788102
  • 萬萬沒想到,把雞蛋液倒入帶魚裏,不紅燒不油炸,上桌後全家都愛吃,實在太香了!#家常菜 #like #美食 #cooking #delicious #烹飪 #美味 #chinesefood 1 year ago
    萬萬沒想到,把雞蛋液倒入帶魚裏,不紅燒不油炸,上桌後全家都愛吃,實在太香了!#家常菜 #like #美食 #cooking #delicious #烹飪 #美味 #chinesefood
    Опубликовано: 1 year ago
    455325

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5