Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб গোলবাড়ির স্টাইলে কষা মাংস|চিকেন কষা Golbarir style Chicken Kosha|Chicken Kosha recipe в хорошем качестве

গোলবাড়ির স্টাইলে কষা মাংস|চিকেন কষা Golbarir style Chicken Kosha|Chicken Kosha recipe 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



গোলবাড়ির স্টাইলে কষা মাংস|চিকেন কষা Golbarir style Chicken Kosha|Chicken Kosha recipe

Making masala paste : 1. Onion : 1 medium size 2. Ginger : 1 inch long 3. Garlic cloves : 25 nos 4. Green chilli : 7 to 8 nos 5. Water : 2 tbsp Marinate the chicken : 6. Chicken : 750 gm 7. Curd : 2 tbsp 8. Add the above paste 9. Turmeric powder : 1/2 tsp 10. Cumin seed powder : 1 tsp 11. Red chilli powder : 1 tsp 12. kashmiri red chilli powder : 1 tsp 13. Shahi garam masala powder : 1/2 tsp 14. Black pepper powder : 1 tsp 15. Salt : 1 tsp Take a kadai and add: 16. Mustard oil : 200 gm 17. Sliced onion : 3 nos Fry onion till they turn golden brown, keep it separate, let it cool and then grind the fried onion. Now Add in same kadai: 18. Bay leaves : 3 nos 19. Black cardamom : 1 nos 20. Cinnamon : 2 pieces 21. Cardamom : 3 nos 22. Sugar : 1 tsp(caramelize) Add chiken in kadai. Cook in low to medium flame. 23. Salt : According to taste, keeping in mind the amount of salt we used during marination. Take bowl and add: 24. Water : 1 cup 25. Tea leaves : 1 tsp Add onion paste in kadai. Make tea liquor up to 3/4 cup and add in kadai. It will bring a blackish colour in preparation.

Comments