У нас вы можете посмотреть бесплатно Mussels или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Mussels A delicious meal that I love to eat with grilled bread. Full recipe below: Mussels Yields: 2 Ingredients: 5 pounds mussels 4 tablespoons butter 1 leek, white and light green parts ½ cup celery, sliced 2 garlic cloves, minced 1 cup white wine 1/4 cup heavy cream 2 tablespoons parsley leaves, finely chopped Directions: 1) Cut leek lengthwise and slice thinly. Rinse well in water, set aside to drain. 2) In a medium Dutch oven, melt butter over low heat. 3) Add leeks, celery and garlic. 4) Increase heat to medium, add wine. 5) Bring to a boil, reduce liquid by half. 6) Add mussels, stir and cover. 7) Open the cover every 30 seconds, Remove the mussels that have fully opened, re-cover. 8) Once all of the mussels have been removed, shut off the heat. 9) Add cream and parsley to the pot. Stir to combine. 10) Return mussels to the pot, stir to distribute sauce. 11) Serve immediately with grilled rustic bread for a complete meal.. **Safety Note: Discard cracked mussels or those that will not close before cooking. Discard those that will not open after being cooked.