У нас вы можете посмотреть бесплатно Cinnamon Rolls (Hand Kneaded) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is how I make dreamy cinnamon rolls entirely by hand. The dough is very easy to knead! Ingredients in both U.S. and metric measurements are listed below. As always, thank you for watching. Cinnamon Rolls (Hand Kneaded) Makes 12-15 rolls Sweet Roll Dough: 1/2 cup (125ml) warm (110°F) water 2 1/4 teaspoons (7g) Active Dry Yeast 1/2 cup (125ml) milk, scalded then cooled (about 110°F) 1/3 cup (113g) gramulated sugar 1/3 cup (76g) unsalted butter, softened 1 teaspoon salt 1 large egg, beaten 3 1/2 cups (476g) all-purpose or "plain" flour Filling: 1/2 cup (113g) unsalted butter, softened 1/2 cup (100g) granulated sugar, mixed with 2 teaspoons ground cinnamon Glaze: 2 cups (240g) confectioners' sugar 2-4 tablespoons milk 1 teaspoon pure vanilla extract Bake at 375°F for 25-30 minutes