• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Brightest and Freshest Lemon Blueberry Cake скачать в хорошем качестве

The Brightest and Freshest Lemon Blueberry Cake 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Brightest and Freshest Lemon Blueberry Cake
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Brightest and Freshest Lemon Blueberry Cake в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Brightest and Freshest Lemon Blueberry Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Brightest and Freshest Lemon Blueberry Cake в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Brightest and Freshest Lemon Blueberry Cake

This lemon blueberry cake is the perfect dessert for spring celebrations and get-togethers! Each layer is studded with blueberries and frosted with a bright and refreshing lemon icing. Recipe: https://sugarspunrun.com/lemon-bluebe... Frosting:    • This Lemon Frosting Isn't Like Others   Ingredients 3 cups all-purpose flour (375g) 1 ½ cups granulated sugar (300g) 1 Tablespoon cornstarch 2 teaspoons baking powder ½ teaspoon baking soda ½ teaspoon table salt ½ cup unsalted butter, softened and cut into 8 pieces (113g) ½ cup canola or vegetable oil (120ml) ¾ cup buttermilk (180ml) 2 Tablespoons lemon zest (zest lemons before squeezing) ¼ cup lemon juice (fresh-squeezed preferred) (60ml) 4 large eggs, room temperature preferred ½ teaspoon vanilla extract 2 ½ cups blueberries (12 oz) 1 batch lemon frosting or preferred frosting Disclaimer: As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases from the links below. 8” round cake pans (Affiliate Link): https://amzn.to/2NFn9q5 Mixing bowls (Affiliate Link): https://amzn.to/2C47vQx Electric mixer (Affiliate Link): https://amzn.to/2YIypJy Instructions 00:00 Introduction 00:22 Preheat oven to 350F and line three 8” round cake pans by lightly but thoroughly greasing and flouring the sides and lining the bottoms with parchment paper. Set aside. 00:27 In a large bowl, whisk together flour, sugar, cornstarch, baking powder, baking soda, and salt. 00:49 Using an electric mixer, add softened butter, one tablespoon at a time, adding the next tablespoon only after the first is combined. The mixture will appear sandy in texture. 01:47 While mixing on low-speed, slowly drizzle in oil. 02:24 In a separate bowl or large measuring cup, whisk together buttermilk, lemon zest, lemon juice, eggs, and vanilla extract until combined. 04:23 With mixer on low-speed, slowly drizzle in the buttermilk mixture until the batter is smooth and completely combined. 04:43 Use a spatula to stir in blueberries. 04:54 Evenly divide batter into prepared cake pans and transfer to 350F oven (if your oven is not large enough for all three pans or if you only have two pans, it is fine to let the remaining batter sit on the counter while the first two pans bake. If all of your pans do fit in the oven, make sure to keep an eye on them as most ovens do not cook evenly and some pans may be done sooner than others). Bake for 30 minutes or until the surface of the cake springs back to the touch and a toothpick inserted in the center comes out mostly clean with a few moist crumbs. 06:17 Allow cakes to cool in cake pans for 10-15 minutes before running a knife around the edge of the pan to loosen cakes and carefully inverting onto a cooling rack to cool completely before decorating. 06:37 Once cooled completely, decorate the cake using lemon frosting (or preferred frosting). Facebook:   / sugarspunrun   Instagram:   / sugarspun_sam   Pinterest:   / sugarspunrun   Email List: https://sugarspunrun.com/subscribe/

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5