У нас вы можете посмотреть бесплатно Panta Bhat Recipe | Basi Pakhala or Poita Bhat | Bengali Fermented Rice Congee или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Panta bhaat is a centuries-old recipe that involves fermenting cooked rice overnight. Consumed in summer, panta bhaat supplies probiotic bacteria and plenty of micronutrients that aid digestion. It produces a soporific effect that is conducive to a siesta that Bengalis love. The fermentation of the rice carbohydrates by good bacteria increases the availability of a lot of micronutrients and minerals in the rice. View the FULL RECIPE at https://bongeats.com/recipe/panta-bhat/ ______________________________________________ RELATED VIDEOS How to cook rice: • How to Cook the Perfect Rice Kacha aam diye tok dal: • Tok Dal Kacha Aam diye | Sweet and sour Be... Alu sheddho: • Alu Sheddho | Bengali Mashed Potato Katla machh bhaja: • Katla Maach Bhaja | Bengali Katla/Rohu Fis... FIND US on Facebook, Instagram, Twitter, and Google Plus @bongeats. MUSIC "Chowringhee" by Bemanan ( / bemananmusic )