• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind | Rate of Rise Series Episode 4 скачать в хорошем качестве

Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind | Rate of Rise Series Episode 4 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind | Rate of Rise Series Episode 4
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind | Rate of Rise Series Episode 4 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind | Rate of Rise Series Episode 4 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind | Rate of Rise Series Episode 4 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind | Rate of Rise Series Episode 4

Time and color in the roasting process are inextricably linked. We are fairly used to using time as a tool but what about color? Turns out that the color of your coffee is actually one of the most important but under-utilized, and poorly tracked metrics for determining flavor in the final roasted coffee. On this 5th edition of the Rate of Rise series we are going to be talking with Morten Munchow, the co-author of the Roast Magazine article: Flavor Development-The Relationship Between Time and Color in Coffee RoastingMorten Munchow To help us dive into this Morten Munchow is the Founder of Coffee Mind a coffee roasting academy, research, and consultancy company based in Denmark. Morten is a scholar of biology who through over ten years of intense practical and scientific research and application gained a unique insights that have pushed the specialty coffee industry forward worldwide. He is a sought after speaker and presenter having published several papers in scientific journals. In our conversation today we will be discoing the relationship between time and color and how we as an industry need to start regarding color and its subsequent tracking as a primary tool in creating consistency, quality, and serving a product that delights our customers We will cover: Obsessing about minutia Reaching wrong conclusions Sensory impact of color Relationship between Tim and color Tracking color in your production Determining a starting color and your roasters range Developing intelligent intuition Investing in equipment Links: www.coffee-mind.com Instagram Example of color meter www.roastmagazine.com Subscribe to Roast Audio Articles! https://www.roastmagazine.com/audioar... RoR #1: A Conversation w/ Anne Cooper of Equilibrium Master Roasters RoR #2: Exploring Quality Control w/ Spencer Turer of Coffee Enterprises RoR #3: Making Contingency Planning a Reality w/ Andi Trindle Mersch of Philz Coffee RoR #4: Practical Thermal Dynamics w/ Candice Madison of Royal Coffee / The Crown Oak Interested in coffee consulting? Let's talk! Email me: [email protected] Intro/Outro Music: Green Fever by Flash Fluharty on Premium Beat YouTube ID Code: UFT5U52SR0BNGEHN

Comments
  • Why Rate of Rise is a bad reference point for optimizing flavour in coffee roasting 2 года назад
    Why Rate of Rise is a bad reference point for optimizing flavour in coffee roasting
    Опубликовано: 2 года назад
  • Knowledge Talks with Morten Münchow 7 лет назад
    Knowledge Talks with Morten Münchow
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Avoiding Coffee Roasting Defects with Rob Hoos 4 года назад
    Avoiding Coffee Roasting Defects with Rob Hoos
    Опубликовано: 4 года назад
  • Coffee science methodology Episode 1: The vision 3 года назад
    Coffee science methodology Episode 1: The vision
    Опубликовано: 3 года назад
  • The perfect coffee roastery | Q&A with Morten Münchow 3 года назад
    The perfect coffee roastery | Q&A with Morten Münchow
    Опубликовано: 3 года назад
  • Sample Roasting: A Philosophical and Pragmatic Approach | Rob Hoos 2 года назад
    Sample Roasting: A Philosophical and Pragmatic Approach | Rob Hoos
    Опубликовано: 2 года назад
  • Jazz & Soulful R&B  smooth Grooves  Relaxing instrumental Playlist /Focus/study 4 месяца назад
    Jazz & Soulful R&B smooth Grooves Relaxing instrumental Playlist /Focus/study
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Бизнесу НЕ ВЫЖИТЬ в России! 5 причин почему вам не нужно открывать свой бизнес / Борис Зарьков 7 дней назад
    Бизнесу НЕ ВЫЖИТЬ в России! 5 причин почему вам не нужно открывать свой бизнес / Борис Зарьков
    Опубликовано: 7 дней назад
  • ГЛАВНЫЕ правила переговоров. СЕКРЕТ адвоката дьявола — Александр Добровинский. 3 недели назад
    ГЛАВНЫЕ правила переговоров. СЕКРЕТ адвоката дьявола — Александр Добровинский.
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Объяснение обжарки кофе 2 года назад
    Объяснение обжарки кофе
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Reality of Roasting: Being a More Decisive Roaster 4 года назад
    The Reality of Roasting: Being a More Decisive Roaster
    Опубликовано: 4 года назад
  • 4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации 5 месяцев назад
    4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Стоит ли жизнь в США своих денег после 9 лет в эмиграции 7 дней назад
    Стоит ли жизнь в США своих денег после 9 лет в эмиграции
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Morten Münchow | Behavioral Research: A New Way to Understand the Coffee Market 10 лет назад
    Morten Münchow | Behavioral Research: A New Way to Understand the Coffee Market
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Celebrating Barista Culture w/ Steve Moloney of The Barista League | Ep 575 10 дней назад
    Celebrating Barista Culture w/ Steve Moloney of The Barista League | Ep 575
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Translating Sample Roasts to a Production Roaster – Webinar with Sam Corra from Nucleus Coffee Tools 11 месяцев назад
    Translating Sample Roasts to a Production Roaster – Webinar with Sam Corra from Nucleus Coffee Tools
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Лучшая техника приготовления кофе в кофеварке «Мокка» (Эпизод №3) 3 года назад
    Лучшая техника приготовления кофе в кофеварке «Мокка» (Эпизод №3)
    Опубликовано: 3 года назад
  • ПРОКОФЬЕВ - Гениальная сволочь 3 недели назад
    ПРОКОФЬЕВ - Гениальная сволочь
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Exploring the Roasting Curve: Part 2 | Nicki Amouri 2 года назад
    Exploring the Roasting Curve: Part 2 | Nicki Amouri
    Опубликовано: 2 года назад
  • Positive JAZZ - Morning Music To Start The Day 5 лет назад
    Positive JAZZ - Morning Music To Start The Day
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5