У нас вы можете посмотреть бесплатно HITIKIDA AVAREKALINA SAARU/ಹಿತ್ತಕಿದ ಅವರೇಕಾಳು ಸಾರು/HITAKAVARE SAARU/HITIKIDABELE SAARU или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hitikida avarekalu saaru or skin-peeled field bean sambar. Avarekalu saaru is very popular in Bangalore Mysore region.One of the famous gravy from Karnataka Cuisine . Fresh aromatic spices ,fresh beans makes this gravy taste awesome INGREDIENTS NEEDED ARE HITIKIDA AVAREKALU - 1 kg GINGER - 2 inches GARLIC - 15 pods GREEN CHILLIES - 5 RED CHILLIES - 5 ONION -2 TOMATO - 1 CLOVES - 5 CINNAMON - 2 FENNEL SEEDS - 1/2 tsp FEW CORRIANDER LEAVES GRATED COCONUT - 3/4 cup DHANIYA POWDER - 2tsp POTATO - 1 BRINJAL - 1 OIL SALT TO TASTE Follow us on Facebook / anupaakashale Twitter / anupaakashale ----------------------------------------- Subscribe to our channel / @anuspaakashale4113