У нас вы можете посмотреть бесплатно Friuli - Pitina: an almost forgotten traditional product | What's cookin' или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Friuli lies in the very north east of Italy, by the border to Austria and Slovenia. The region is known for its air-cured ham: the Prosciutto San Daniele. Traditional dishes like Toc‘ in Braide made from corn flour with a cheesy milk sauce are being rediscovered. Filippo Bier is the Grandseigneur of a Friulian speciality: Pitina. It is made from lamb and goat’s meat and coated in corn flour. What's cookin' is about traditional culinary recipes from different European regions. Enjoy all the episodes here: https://goo.gl/1SsfUQ Subscribe to wocomoCOOK: https://goo.gl/9c1suR Follow wocomo on Facebook: / wocomo