У нас вы можете посмотреть бесплатно ★ 如何處理魷魚 和 味菜炒鮮魷 — 做法 ★| How to Prepare Squid and Fried Squid with Pickled Vegetables Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
張媽媽【味菜炒鮮魷】,色彩繽紛,魷魚彈牙,很配鹹酸菜。 記得like我的Video同訂閱我的頻道呀! 如喜歡的話,請分享給朋友家人。謝謝。 MamaCheung's stir fry squid with pickled vegetables, a great dish with rice. Please subscribe to my channel, give me a thumbs up and share this recipe to other foodies! Thank you. 『電鍋焗雞』做法 "Rice Cooker Chicken"recipe: • {ENG SUB} ★ 電飯煲焗雞, 薑蓉 一 斬雞方法★ | Rice ... 跟我連繫/Connect with me: Facebook: / mamacheungcooks Instagram: / mamacheungcooks Blogger: http://mamacheungcooks.blogspot.hk Twitter: / mamacheungcooks Pinterest: / mamacheung Tumblr: / mamacheung 材料 Ingredients: 五百克魷魚 500g squid 兩片潮州鹹酸菜 2 slices pickled vegetables 半隻西紅椒 1/2 red bell pepper 兩棵唐芹 2 celery 三粒蒜頭 3 cloves of garlic 兩片薑 2 slices of ginger 一個紅蔥頭 1 shallot 兩隻紅椒仔(不是必要)2 chili (optional) 調味料 Condiments: 一茶匙糖 1tsp sugar 一湯匙魚露 1tbsp fish sauce 一湯匙紹興酒 1tbsp Shaoxing wine 一茶匙生粉加一湯匙清水 1tsp starch in 1tbsp water 適量麻油 sesame oil 食譜/Recipe: http://mamacheungcooks.blogspot.com/2...