У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make the Perfect Balinese Meringue | Chef Will Goldfarb Room4Dessert или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Bringing Room4Dessert Academy to you! Learn how to make one of Bali's best dessert: The Sugar Refinery with Chef Will Goldfarb, titled The Best Pastry Chef in the World 2021 by 50 Best. About The Sugar Refinery “Sometimes I feel so nice, good god, I jump back, I wanna kiss myself.” Over the past 7 or eight years I have had the chance to watch this dessert grow and develop from upstart youngster to reliable veteran to grizzly old warrior and now simply dependable unbreakable unmitigated pleasure. What was once an homage to the big eyes of Dr. TJ Eckleburg and the vista view of Brooklyn’s own Domino factory, to a bad joke and word play: “Will, always be yours, Sugar.” It continued to evolve into a scathing rebuke of the old colonial system of sugar plantation exploitation, and finally just to exist as a very enjoyable dessert. It’s also the best showcase for Balinese meringue.