У нас вы можете посмотреть бесплатно Cold Pressed vs Cold Extracted или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Part five of our educational series discusses the transformation of olives to oil. Unlike the traditional cold pressed method, where olives are crushed with granite wheels and stacked on fiber woven mats called fiscoli underneath a hydraulic press, in the cold extraction process the olive paste runs through a series of vacuums and centrifuges and is never exposed to oxygen. This modern extraction technique produces sharper oil from more ripe fruit, is faster and more sanitary. Watch Grove and Vine Co-Founder and Oleologist Nicholas Coleman explain how and why quality oil producers cold-extract as opposed to cold press their precious olives.