• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

【EngSub】Braised Pork with Preserved Vegetables| The best way to cork Pork |Laofangu скачать в хорошем качестве

【EngSub】Braised Pork with Preserved Vegetables| The best way to cork Pork |Laofangu 5 years ago

国宴大师

老饭骨

梅菜扣肉

laofangu

扣肉

五花肉

梅干菜扣肉

五花肉做法

大师的菜

家常菜

蒸五花肉

Steamed pork with preserved salted vegetable

国宴

国宴主厨

扣肉梅菜

美食

美食圈

菜谱

年菜

做菜

cooking

原创美食

抖音

抖音美食

美食制作

吃货

大厨

中华美食

中华料理

美食节目

家常菜谱

原创

中國

國宴

國宴大師

老飯骨

主廚

菜譜

食譜

學做菜

原創

原創美食

美食製作

吃貨

大廚

大師的菜

國宴主廚

美食節目

家常菜譜

电视剧家常菜

家常味

state dinner

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
【EngSub】Braised Pork with Preserved Vegetables| The best way to cork Pork |Laofangu
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 【EngSub】Braised Pork with Preserved Vegetables| The best way to cork Pork |Laofangu в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 【EngSub】Braised Pork with Preserved Vegetables| The best way to cork Pork |Laofangu или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 【EngSub】Braised Pork with Preserved Vegetables| The best way to cork Pork |Laofangu в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



【EngSub】Braised Pork with Preserved Vegetables| The best way to cork Pork |Laofangu

[National Banquet Master • Braised Pork with Preserved Vegetables] The chef of the state banquet will teach you to make the most authentic Mei Cai Kou Rou, a famous Chinese dish. | Laofangu Today Shifu Zheng teaches you to cook a favorite dish for most friends--Braised Pork with Preserved Vegetables. red color, soft and smooth, fat but not greasy. It is delicious and beautiful, and it is one of the must-have dishes for Chinese New Year! The uncle also teaches you a variety of tips for meat to go fishy, you guys must have a look! Hello, everyone, we are LaoFanGu, three old men from Beijing that can eat, cook and talk. Our dishes look good and taste good. All three of us used to work for Chinese National Banquet catered to government guests. Now we are all retired. We want to share the dishes we developed when we were young, so everyone can try at home what country leaders are catered when they visit China. Shifu Zheng(Xiusheng Zheng): Executive Chef for Beijing Hotel, hosted China's 50th Anniversary dinner. Shifu Sun(Lixin Sun): Designed menus for Chinese National Banquet for foreign country leaders when they visit China many times. Shifu Wu(Jianli Wu): Golden Cook of China. 3rd Generation successor of Caigoupu smoked meat. Developed 'Wu type smoked sauce'. We will upload new videos on Monday, Wednesday and Friday. (sometimes weekends as well) You are welcome to comment, like and subscribe to our channel. Turn on the notification to receive the most updated status of the channel! Click the link below to subscribe directly! https://bit.ly/30QmA1X Facebook   / laofangu   #国宴大师#老饭骨#梅菜扣肉#Laofangu#年菜#扣肉梅菜 #梅干菜#梅菜蒸五花肉#扣肉#咸烧白#五花肉做法#蒸扣肉#吃货#BraisedPorkWithPreservedVegetables #家常菜#美食#美食圈#原创美食 #抖音美食 #抖音老饭骨 #主厨 #大厨 #国宴主厨 #ChineseFood#美食教学#国宴 #做菜#中国菜#电视剧家常菜#冬菜扣肉#stateDinner

Comments
  • 【國宴大師•芋頭扣肉】香甜軟糯,入口即化,肥而不膩!過年必備的傳統美食!| 老飯骨 2 years ago
    【國宴大師•芋頭扣肉】香甜軟糯,入口即化,肥而不膩!過年必備的傳統美食!| 老飯骨
    Опубликовано: 2 years ago
    158291
  • 很多人做梅菜扣肉只會油炸,浪費又麻煩,今天阿見教給大家家庭版的做法,壹點也不輸于飯店的口味~#like #cooking #food #做飯 #delicious 7 months ago
    很多人做梅菜扣肉只會油炸,浪費又麻煩,今天阿見教給大家家庭版的做法,壹點也不輸于飯店的口味~#like #cooking #food #做飯 #delicious
    Опубликовано: 7 months ago
    900561
  • Dongpo Pork - Wine braised pork belly. Rich and savoury, tender that melts! 4 years ago
    Dongpo Pork - Wine braised pork belly. Rich and savoury, tender that melts!
    Опубликовано: 4 years ago
    1186254
  • 【表弟好煮意】梅菜扣肉 Steamed pork with preserved salted vegetable 3 years ago
    【表弟好煮意】梅菜扣肉 Steamed pork with preserved salted vegetable
    Опубликовано: 3 years ago
    566231
  • 【国宴大师•红烧鲤鱼】名震京城大厨珍贵回顾,史上唯一正版开国第一宴不容错过! 5 years ago
    【国宴大师•红烧鲤鱼】名震京城大厨珍贵回顾,史上唯一正版开国第一宴不容错过!
    Опубликовано: 5 years ago
    1201272
  • 【Laofangu•Kung Pao Chicken】Learn From Top Chef in China to cook Best Gongbao Chicken Ever! 5 years ago
    【Laofangu•Kung Pao Chicken】Learn From Top Chef in China to cook Best Gongbao Chicken Ever!
    Опубликовано: 5 years ago
    1941969
  • 爲什麽飯店的梅菜扣肉軟糯好吃?方法竟然這麽簡單,年夜飯露壹手 2 years ago
    爲什麽飯店的梅菜扣肉軟糯好吃?方法竟然這麽簡單,年夜飯露壹手
    Опубликовано: 2 years ago
    21828
  • 【Shredded Tofu Soup】 Top Famous Chinese Cuisine: How to make Tofu be as thin as hair?|Laofangu 5 years ago
    【Shredded Tofu Soup】 Top Famous Chinese Cuisine: How to make Tofu be as thin as hair?|Laofangu
    Опубликовано: 5 years ago
    1269686
  • 【梅菜扣肉】特级厨师怎么做梅菜扣肉?!这可能是全网最简单版本!| 隋卞一做 @ChefSui   特厨隋卞 1 year ago
    【梅菜扣肉】特级厨师怎么做梅菜扣肉?!这可能是全网最简单版本!| 隋卞一做 @ChefSui 特厨隋卞
    Опубликовано: 1 year ago
    26268
  • 【國宴大師•紅燒肉】不加一粒香料!肥而不膩,晶瑩剔透,過年必做的家常菜!| 老飯骨 3 years ago
    【國宴大師•紅燒肉】不加一粒香料!肥而不膩,晶瑩剔透,過年必做的家常菜!| 老飯骨
    Опубликовано: 3 years ago
    791191

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5