• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Uncovering Calvados: The Spirit of Normandy скачать в хорошем качестве

Uncovering Calvados: The Spirit of Normandy 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Uncovering Calvados: The Spirit of Normandy
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Uncovering Calvados: The Spirit of Normandy в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Uncovering Calvados: The Spirit of Normandy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Uncovering Calvados: The Spirit of Normandy в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Uncovering Calvados: The Spirit of Normandy

Uncovering Calvados: The Spirit of Normandy Step into the heart of Normandy as we explore Calvados, the region's iconic apple and pear brandy, in this episode of Fabulously Delicious: The French Food Podcast. From its humble beginnings in cider presses to its golden age during France's phylloxera crisis, we unravel the history and craftsmanship behind this legendary spirit. Learn how over 200 apple varieties contribute to Calvados’ distinct character, and discover the intricate distillation and aging processes that give this drink its exceptional depth and flavor. We’ll also dive into the regulations of the AOC system, including the unique Domfrontais variation with its pear-infused notes, and the legacy of Calvados as a cherished part of French culinary tradition. Ever heard of Le Trou Normand, the Norman “hole” that revives the appetite during a long meal? Or the wartime connection between Calvados and Canadian soldiers in WWII? This episode uncovers these stories and more, connecting Calvados to both French history and global culture. Whether you're a spirit enthusiast or a lover of French food and culture, this episode will transport you to the orchards of Normandy and leave you yearning for a glass of this elegant brandy. Don’t miss it! Looking to deepen your culinary journey beyond the podcast? Andrew's latest book, Paris: A Fabulous Food Guide to the World’s Most Delicious City, is your passport to gastronomic delights in the City of Lights. Packed with recommendations for boulangeries, patisseries, wine bars, and more, this guide ensures you savor the best of Parisian cuisine. Find Andrew's book Paris: A Fabulous Food Guide to the World’s Most Delicious City and explore more at www.andrewpriorfabulously.com For a signed and gift-packaged copy of the book, visit https://www.andrewpriorfabulously.com... Also available on Amazon and Kindle. For those craving an immersive French food experience, join Andrew in Montmorillon for a hands-on cooking adventure. Stay in his charming townhouse and partake in culinary delights straight from the heart of France. Experience French culinary delights firsthand with Andrew's Vienne residencies. Visit https://www.andrewpriorfabulously.com... for more information. Connect with Andrew on Instagram @andrewpriorfabulously or via email [email protected] for a chance to be featured on the podcast or his blog. You can also sign up for the substack newsletter and get more fabulous French food content and France travel tips as well as updates on life in France. https://fabulouslydelicious.substack.... Tune in to Fabulously Delicious on the Evergreen Podcast Network for more tantalizing tales of French gastronomy. Remember, whatever you do, do it Fabulously! #calvados #brandy #normandy #appledrink #frenchfoodpodcast #fabulouslydeliciouspodcast

Comments
  • Перигор: земля трюфелей, утки и осенних богатств 1 месяц назад
    Перигор: земля трюфелей, утки и осенних богатств
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Spanish wine project 10 дней назад
    Spanish wine project
    Опубликовано: 10 дней назад
  • ATU Limited to NAJDROŻSZY Polonez (powstało tylko 6) 4 дня назад
    ATU Limited to NAJDROŻSZY Polonez (powstało tylko 6)
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Que faire à Bayeux : notre top 5 ! 2 года назад
    Que faire à Bayeux : notre top 5 !
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как сегодня производится растворимый кофе | Внутри современного завода Nestle стоимостью 100 милл... 8 часов назад
    Как сегодня производится растворимый кофе | Внутри современного завода Nestle стоимостью 100 милл...
    Опубликовано: 8 часов назад
  • Saint-Malo: Guided Tour 5 месяцев назад
    Saint-Malo: Guided Tour
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • The Story of Fabulous French Chefs Part One 1 год назад
    The Story of Fabulous French Chefs Part One
    Опубликовано: 1 год назад
  • Reductions and Gastrique Sauces in French Cuisine 2 месяца назад
    Reductions and Gastrique Sauces in French Cuisine
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Why Is It Called “Sausage”? The Surprisingly Ancient Meaning [ID0912] 2 дня назад
    Why Is It Called “Sausage”? The Surprisingly Ancient Meaning [ID0912]
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Burgundy Explained: Pinot & Chardonnay From Côte d’Or 13 дней назад
    Burgundy Explained: Pinot & Chardonnay From Côte d’Or
    Опубликовано: 13 дней назад
  • Living in My $30K Swedish House Four Years On 4 дня назад
    Living in My $30K Swedish House Four Years On
    Опубликовано: 4 дня назад
  • How The World’s Biggest Truck Stop Makes 350,000 Meals A Year 1 день назад
    How The World’s Biggest Truck Stop Makes 350,000 Meals A Year
    Опубликовано: 1 день назад
  • En Croûte: When the French Wrap Food in Pastry 2 месяца назад
    En Croûte: When the French Wrap Food in Pastry
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Battle of Vaslui (1475): When 40,000 Moldavians Crushed 120,000 Ottomans 5 дней назад
    Battle of Vaslui (1475): When 40,000 Moldavians Crushed 120,000 Ottomans
    Опубликовано: 5 дней назад
  • I Compared 4 Countries Before Buying a Vineyard — The Winner Surprised Me 2 недели назад
    I Compared 4 Countries Before Buying a Vineyard — The Winner Surprised Me
    Опубликовано: 2 недели назад
  • The Saucier: Master of Sauce in French Cuisine 3 месяца назад
    The Saucier: Master of Sauce in French Cuisine
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • The Story of Alexis Benoît Soyer: The French Chef Who Revolutionized Cooking 9 месяцев назад
    The Story of Alexis Benoît Soyer: The French Chef Who Revolutionized Cooking
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Silicone Explained: The Most Misunderstood Material on Earth [ID0808] 6 дней назад
    Silicone Explained: The Most Misunderstood Material on Earth [ID0808]
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Spain’s Wine Map: Rioja, Ribera, Priorat 6 дней назад
    Spain’s Wine Map: Rioja, Ribera, Priorat
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Почему утки плавают… а куры нет [ID1009] 2 дня назад
    Почему утки плавают… а куры нет [ID1009]
    Опубликовано: 2 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5