У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO MAKE THE BEST SUPA KANJA🇬🇲| Okra soup| Soupe Kandia|Gambian Food|Wollof kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
HOW TO MAKE THE BEST SUPA KANJA also knows as okra soup. Hello Welcome back to Wollof Kitchen. Today I’m sharing one of Gambia’s favourite dishes Supa Kanja also known as okra soup in the west African region. This delicious combination or okra, meat and smoked fish cooked in palm oil is just filled with rich flavours. This Gambian dish is cooked mainly on Saturdays by most families. I’m giving you a detailed recipe on how to make Supa Kanja. Sit back, relax and indulge in this Gambian okra soup supa kanja Ingredients Okra Palm oil Beef Shin Tripe Smoked catfish Smoked mackerel 1 medium white onion 100g spring onions scotch bonnets 1 1/2 tbsp Natatu/Iru/ dawadawa Salt to taste Maggi cube to taste 1 litre of Water to make stock