У нас вы можете посмотреть бесплатно Make Frikadeller: Danish Pan-fried Meatballs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
While Swedish meatballs may be better-known, this Danish-style minced meat dish is a popular classic throughout Scandinavia and Germany. Frikadeller recipe from Grethe Petersen: 1 lb. ground pork (15-20% fat content) 1 tsp salt Dash of red pepper Dash of allspice 2 Tbsp flour 2 Tbsp unseasoned bread crumbs ½ tsp pepper 2 small eggs 1/3 cup club soda 1/3 cup cream or milk 1 small shredded onion, approx. 3 Tbsp Form into oblong meatballs with a spoon – dip the spoon in water to prevent sticking. Melt butter in a large skillet until light brown, with a drop or two of oil to prevent the butter from burning. Fry meatballs at low heat for 5-7 minutes. Turn over, brown and fry the other side. --- Leftovers? Watch Part II!