У нас вы можете посмотреть бесплатно Dorie Greenspan's Raspberry and Meyer Lemon Squares By Driscoll's® Berries или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cookbook author, Dorie Greenspan shares one of her favorite lemon squares recipes in this video, but it wouldn’t be complete without Driscoll’s fresh raspberries. Full recipe: http://www.driscolls.com/recipes/view... Skip to: 0:13 How to make the curd 1:18 For the crust 1:30 For the first layer of raspberries 2:03 First bake 2:14 For the second layer of raspberries Ingredients: Crust and Crumbs • 2 1/3 cups all-purpose flour • 2 packages (6 ounces each) Driscoll's Raspberries (3 1/2 to 4 cups) • 2 sticks plus 2 tablespoons (9 ounces) unsalted butter, at room temperature • 1 1/4 cups sugar • 1/2 teaspoon fine sea salt • 1 teaspoon vanilla extract • 3/4 cup almond flour Lemon Curd Filling • 4 large eggs • 1 1/2 cups sugar • Finely grated zest of 2 lemons • 2/3 cup freshly squeezed Meyer lemon juice (from 8-10 lemons) • 2 sticks plus 2 tablespoons (9 ounces) unsalted butter, cut into small chunks