• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make carrot cake - The Victorian Way скачать в хорошем качестве

How to make carrot cake - The Victorian Way 3 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make carrot cake - The Victorian Way
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make carrot cake - The Victorian Way в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make carrot cake - The Victorian Way или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make carrot cake - The Victorian Way в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make carrot cake - The Victorian Way

Buy your copy of our 'Victorian Way' cookery book: http://bit.ly/2RPyrvQ Visit Audley End House and Gardens for yourself: https://bit.ly/31K6exp Join Mrs Crocombe in her kitchen as she prepares a carrot cake the Victorian way - but would you call this a cake? English Heritage is a charity that cares for hundreds of historic sites in every corner of England. Find out how you can support our work here: http://bit.ly/38Cv9lA INGREDIENTS • 6 big carrots, the redder the better; • A crème pâtissière made with 250ml/½ UK pint of milk, 2 egg yolks, 25g/1oz flour, 55g/2oz sugar plus a little orange flower water and a knob of butter; • 170g/6oz caster sugar; • 3 eggs, of which 2 separated; • 55g/2oz melted butter, plus more for greasing the tin; • Fine breadcrumbs; • Optional: Candied orange peel for garnish. METHOD (A modern recipe based on Dolby’s Cook’s Dictionary (1830), a book we know Mrs Crocombe had access to) Peel and trim the carrots, then boil them in slightly salted water until they're tender. Remove the cores, drain and then purée them. Put them in a big pan over a low heat and dry them out (you could also put them in a low oven). Cool. Make a crème pâtissière using the proportions above and when done, mix in the carrot purée. Add 2 whole eggs and the yolks of 3 more, along with the melted butter and sugar. Whip the remaining 3 egg whites to stiff peak, then fold them through the mixture. Prepare a cake tin or Charlotte mould by greasing it and lining it with fine breadcrumbs (as you would for a soufflé). Pour in your mixture, and bake for around 45 mins at 180°C / 340°F. Serve hot. SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL: https://goo.gl/c5lVBJ FIND A PLACE TO VISIT: https://goo.gl/86w2F6 FOLLOW US ON TIKTOK: https://bit.ly/3LPAF96 LIKE US ON FACEBOOK: https://bit.ly/3MevLDN FOLLOW US ON TWITTER: https://bit.ly/3pvFv3y FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://bit.ly/3Balkei

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5