У нас вы можете посмотреть бесплатно SALMON TATAKI RECIPE- Seared Salmon Carpaccio - Japanese Coking - サーモンたたきレシピ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
"TATAKI" means cooking method searing fish or meat very briefly over a hot flame and is one of the popular ways to cook fresh raw fish in Japan. We usually eat it in a seafood restaurant or izakaya pub. In this recipe, you can use a normal pan and cook in 10 minutes. It is super simple but the taste is like restaurants'. If you can get raw salmon, please try to cook it! ◆ Ingredients for 2 servings: 150g / 5oz sushi grade salmon 1/4 onion 10cm spring onion or chive 1-2 clove garlic 2 Tbsp vegetable oil a pinch of salt Dressing 1 tsp soy sauce 1 tsp rice vinegar 1 tsp sesame oil 1/2 tsp sugar ◆ Music: Good by Teddie / teddiemusic * * ★ FOLLOW ME ★ Please SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/channel/UCfPR... Face book: / jpcooking.wa Instagram: / jpcooking_wa Twitter: / jpkitchenw ★ MY COOKING CLASSES ★ Japanese cooking studio -WA-: https://japanesecooking-wa.com/ Online video course in Skillshare: https://www.skillshare.com/user/saeko