• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The History Of Kouign Amann With Guest Negin Farsad | Sprung On Food скачать в хорошем качестве

The History Of Kouign Amann With Guest Negin Farsad | Sprung On Food 9 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The History Of Kouign Amann With Guest Negin Farsad | Sprung On Food
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The History Of Kouign Amann With Guest Negin Farsad | Sprung On Food в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The History Of Kouign Amann With Guest Negin Farsad | Sprung On Food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The History Of Kouign Amann With Guest Negin Farsad | Sprung On Food в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The History Of Kouign Amann With Guest Negin Farsad | Sprung On Food

In this episode of Sprung on Food, host Kae Sprung is joined by comedian Negin Farsad to discuss her favorite treat, the Kouign Amann. They dive into its unique blend of sweetness and buttery crunch, its origin in 19th century Brittany, France, and its rise to international fame. Negin shares her personal connection to the pastry and recounts her adventures in pronunciation and taste. The conversation touches on regional food culture, the crossover moments that turned Kouign Amann into a global phenomenon, and the artistry behind both cooking and baking. #SprungOnFood #KouignAmann #FrenchPastry #PastryLovers #FoodieFavorites #SweetAndButtery #BakingArtistry #FoodCulture #DessertLovers #ComedianTalksFood #NeginFarsad #FoodHistory #BrittanyFrance #GlobalFoodTrends #FoodPodcast #CookingAndBaking #GourmetTreats #PastryPerfection #SweetTreats #CulturalCuisine #FoodStories #DessertTime #HistoryOfPastry Want more food history? Check out the rest of my Sprung On Food food history episodes here:    • Sprung On Food Season 4: My Favorite Food   You can follow and support this week's guest, Negin Farsad here:   / neginfarsad   http://neginfarsad.com/ https://x.com/NeginFarsad https://bsky.app/profile/neginfarsad....   / neginfarsad   See behind the scenes photos and video here:   / sprungonfood   Listen to this episode as a podcast on: Amazon Music https://tinyurl.com/sofamazonmusic Apple Podcasts https://tinyurl.com/sofapplepodcasts Spotify https://tinyurl.com/sofspotify Or wherever you listen! Check back for new episodes, and make sure to subscribe:    / @iamsprung   You can also learn more and follow Kae Sprung here: Website: http://katherinesprung.com Instagram:   / iamsprung   TikTok:   / iamsprung   Looking for tools and resources to help make your own podcast? I recommend Riverside and Descript. You can find links below to sign up*: Riverside: https://www.riverside.fm/?utm_campaig... Descript: https://get.descript.com/nm1frs9a38kg About the show: Sprung On Food is a digital and podcast series, hosted by Katherine ""Kae"" Sprung, an award-winning pastry chef and food and media entrepreneur. This season, we're talking about favorite foods- the history behind them and the role they play in the world today. Each episode features a special guest to talk about their favorite food, and help comment on the historical origins and pop-cultural and modern society moments tied to that food. Its food history meets food pop-culture, a dose of education, with sprinkles of comedy. 00:00 Introduction to Kouign Amann 00:18 Guest Introduction: Negin Farsad 00:37 Negin's Love for Kouign Amann 04:00 The History of Kouign Amann 12:08 Kouign Amann's Rise to Fame 18:00 Making Kouign Amann at Home 18:00 American Innovations and Variations 21:15 Pop Culture and Personal Stories 27:43 Conclusion and Final Thoughts *Please note that I'm an affiliate and might receive a commission from the links. If you plan on signing up for either app, please consider using the link to help support a fellow creator!

Comments
  • Le Kouign-Amann. Recette facile et accessible à tous. 4 года назад
    Le Kouign-Amann. Recette facile et accessible à tous.
    Опубликовано: 4 года назад
  • Top Food & Drinks in Brittany, France | Best Crepes, Cider & Oysters 4 года назад
    Top Food & Drinks in Brittany, France | Best Crepes, Cider & Oysters
    Опубликовано: 4 года назад
  • kouign amann , the real  traditional recipe 4 года назад
    kouign amann , the real traditional recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • How Traditional French Butter Is Made In Brittany | Regional Eats 5 лет назад
    How Traditional French Butter Is Made In Brittany | Regional Eats
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Слоёное тесто для новичков: бретонский куин Аманн 1 год назад
    Слоёное тесто для новичков: бретонский куин Аманн
    Опубликовано: 1 год назад
  • Claire Saffitz Makes the Most Delicious Pastry: Kouign-Amann | Dessert Person 1 год назад
    Claire Saffitz Makes the Most Delicious Pastry: Kouign-Amann | Dessert Person
    Опубликовано: 1 год назад
  • ⚡️ Резкое заявление о капитуляции || Окружение с трёх сторон 3 часа назад
    ⚡️ Резкое заявление о капитуляции || Окружение с трёх сторон
    Опубликовано: 3 часа назад
  • French Food Tour in PARIS, FRANCE (by a Local)! 1 год назад
    French Food Tour in PARIS, FRANCE (by a Local)!
    Опубликовано: 1 год назад
  • ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит 3 месяца назад
    ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • How to Make Old Fashioned Butter 2 года назад
    How to Make Old Fashioned Butter
    Опубликовано: 2 года назад
  • The History Of Carrot Cake With Guest Erin Jackson | Sprung On Food 3 недели назад
    The History Of Carrot Cake With Guest Erin Jackson | Sprung On Food
    Опубликовано: 3 недели назад
  • I’m 36 & I Make $80k as a Head Pastry Chef For a Living | Refinery29 1 год назад
    I’m 36 & I Make $80k as a Head Pastry Chef For a Living | Refinery29
    Опубликовано: 1 год назад
  • An Unsung Regional Indian Cuisine Everyone Should Try | Spice Road 2 года назад
    An Unsung Regional Indian Cuisine Everyone Should Try | Spice Road
    Опубликовано: 2 года назад
  • Владимир Владимирович, что вы несёте? | Екатерина Шульман о внесении себя в реестр террористов 18 часов назад
    Владимир Владимирович, что вы несёте? | Екатерина Шульман о внесении себя в реестр террористов
    Опубликовано: 18 часов назад
  • Самый вкусный десерт Португалии! Паштел де Ната | Pastel de Nata + бездрожжевое слоёное тесто 7 месяцев назад
    Самый вкусный десерт Португалии! Паштел де Ната | Pastel de Nata + бездрожжевое слоёное тесто
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How To Make Dominique Ansel's Best Pastry: The DKA 6 лет назад
    How To Make Dominique Ansel's Best Pastry: The DKA
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How Medieval Peasants Survived the Winter 9 месяцев назад
    How Medieval Peasants Survived the Winter
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • The most UNEXPECTED Chinese food adventure... in the french countryside?? 9 месяцев назад
    The most UNEXPECTED Chinese food adventure... in the french countryside??
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Арестович: Остановят ли прорывы к Днепру оборону Украины на тысячекилометровом фронте? 21 час назад
    Арестович: Остановят ли прорывы к Днепру оборону Украины на тысячекилометровом фронте?
    Опубликовано: 21 час назад
  • 3 недели назад
    "Неудобный человек" Елизавета Лихачева и ее "Базовые настройки" часть 1
    Опубликовано: 3 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5