• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How To Make The Best Homemade Bacon скачать в хорошем качестве

How To Make The Best Homemade Bacon 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How To Make The Best Homemade Bacon
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How To Make The Best Homemade Bacon в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make The Best Homemade Bacon или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How To Make The Best Homemade Bacon в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How To Make The Best Homemade Bacon

Making bacon at home is insanely easy, requires minimal ingredients, and little time commitment. Long story short you should be making it, and I'm going to show you the easy way. All it takes is some pork belly, salt, sugar, and a little bit of patience for curing and maybe some smoking. Now this is real DIY goodness. The Curing Salt I use (prague #1): https://shop-links.co/173628641258154... A Smoker Like Mine (They don't make the same one I have anymore): https://shop-links.co/173628656952750... Michael Ruhlman's Book:https://amzn.to/2CYMYyX FOLLOW ME: Instagram:   / joshuaweissman   Facebook:   / thejoshuaweissman   Twitter:   / therealweissman   Website: http://joshuaweissman.com/ --------------------------------------------------------------- Music - Saib:   / saib_eats   --------------------------------------------------------------- Ingredients you'll need: Large Batch of Dry Cure- 2 cups (400g) kosher salt 1 cup (200g) granulated sugar 6.5 teaspoons (60g) pink curing salt (NOT himalayan pink salt. The link to the curing salt that I use is closer to the top of the description here.) Curing the Belly: at least a 3 pound (1360g) or more, skin on pork belly The most accurate way of curing (my preferred method): Cure the pork belly at a 2.5 percent cure. Multiply the weight of your pork belly in grams by .025 and the number you get from that will be the amount of dry cure that you need to use on the bacon. So in other words a 1600g pork belly would require 40g of dry cure. The non gram scale version of curing: Basically sprinkle a generous layer of cure on a baking sheet (about 1/3 of a cup) and dredge your pork belly in it to thoroughly coat all sides. Less accurate, could result in slightly salty bacon, but it works in a pinch if you don't have a scale and don't plan on getting one.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5