У нас вы можете посмотреть бесплатно TessTube - Lamb Adobo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Tessie Tomas is now on YouTube! Offering a great mix of experiences, adventures, life lessons, and interaction with interesting people from across the globe. Lamb Adobo Recipe Ingredients: Lamb Meat - 1/2 kilo Portobello Mushroom - 6 pcs. sliced Garlic - 1 head pounded Soy Sauce - 6 tbsps. Balsamic Vinegar - 3 tbsps. Water - 1/2 cup Bay Leaves - 3 pcs. Black Peppercorns - 1 tsp. Olive Oil - 1/2 tbsp. Salt - 1/2 tsp. Instructions: 1. Slice lamb meat into chunks, then rub with salt 2. Mix together soy sauce, vinegar, garlic. Add meat and pierce with fork to help absorb marinade. Marinate for at least 30 minutes 3. Place marinated meat together with marinade onto pot, heat to boiling then continue to braise in low medium fire, until meat is tender. Add water as sauce reduces 4. When meat is fork tender, add bay leaves and portobello mushroom. Gently mix together and continue to simmer, about 5 to 7 minutes 5. Separate meat and sear in a hot pan with 1/2 tsp. olive oil until browned on all sides 6. Place seared meat back together with sauce, topped with sliced mushroom in pot. Simmer for 3-5 minutes. Serve over rice