У нас вы можете посмотреть бесплатно Does this Vietnamese fish sauce get the Vietnamese mom stamp of approval?? part 1 of 2 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
CHRISTY COOK’S FISH SAUCE I got this recipe from Christy Cooks on IG and TT 1.5 cups sugar 1.5 cups boiling hot water 15 thai chilis 2 TBSP garlic 1/2 cup lime juice 3/4 cup fish sauce 1. Make a simple syrup by dissolving 1.5 cups sugar with 1.5 cups boiling hot water. Set this aside to cool 2. In a food processor, blend together: 15 thai chilis, garlic, and a 1-2 TBSP of your simple syrup. Now add this mixture with your simple syrup along with lime juice and fish sauce. Taste test and adjust to preference.