• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

[Flake method] Just add chocolate! A foolproof tempering method [Nekonome recipe] скачать в хорошем качестве

[Flake method] Just add chocolate! A foolproof tempering method [Nekonome recipe] 5 years ago

UCLCiHQ7EbH0kVmgq6ckrIXw

Nekonome

ネコノメ

お菓子作り

料理

パティシエ

ケーキ

レシピ

スイーツ

Chocolate

うちカフェ

手作り

チョコレート

テンパリング

簡単

フレーク法

やり方

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
[Flake method] Just add chocolate! A foolproof tempering method [Nekonome recipe]
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: [Flake method] Just add chocolate! A foolproof tempering method [Nekonome recipe] в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно [Flake method] Just add chocolate! A foolproof tempering method [Nekonome recipe] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон [Flake method] Just add chocolate! A foolproof tempering method [Nekonome recipe] в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



[Flake method] Just add chocolate! A foolproof tempering method [Nekonome recipe]

The recipe is written here↓ Subscribe here→   / @nekonomecafe2385   *Tap the bell mark after subscribing to receive notifications of new videos! --------------------------------------------------------------------- I've started an online patisserie, so I hope you'll try it...!!! Online patisserie [Chat LuuME] →https://chat-luume.com/ Twitter→  / nekonomecafe   Instagram→  / nekonomecafe   -------------------------------------------------------------------- Hello, I'm Nekonome. The main video is here ↓ [Valentine's Day] How to make Orangette in 10 days [Nekonome recipe]    • 10日間かけてオランジェットを本気で仕込む How to make Orangett...   Tempering explanation video ↓ [Detailed explanation] Chocolate tempering course    • 【バレンタイン】チョコレートのテンパリングって何?を徹底的に解説します!   I made a flake method tempering video for serious confectionery makers. Well, the orangette video was too long, so if I added tempering, it would be amazing, so I just made it a sub, sorry. Once you've mastered the water cooling method, you should definitely try the flake method. It's much easier than the water cooling method, so you can do tempering work quickly. By the way, I think the flake method is basically used in most confectionery shops. Confectionery shops have a godly item called a chocolate warmer. If you set it in the warmer during the initial melting stage, it will automatically heat up to 50℃. It keeps the temperature at around 31℃ even after tempering, so you can work for a long time. It's not absolutely necessary for an average household, but you'll want one anyway. In the video, I used sweet chocolate, but the method is almost the same for milk and white chocolate. For milk chocolate Melt to 45℃ Add flakes and mix until the temperature reaches 31℃ For white chocolate Melt to 40℃ Add flakes and mix until the temperature reaches 30℃ That's how it goes. However, some manufacturers specify the tempering temperature for chocolate, so if it is specified, try applying the "melting temperature" and "temperature to be used (reheating temperature in the case of water cooling method)". As mentioned in the video, this will vary slightly depending on the room temperature, the softness of the chocolate, and the size of the granules. But basically, it's easy because you just add more granules when they're about to run out. [Sponsor] Jeleaf Co., Ltd. Website: https://jeleaf.co.jp/index.html Rakuten page: https://www.rakuten.ne.jp/gold/jeleaf/ [Table of Contents] 0:00 Opening 0:34 Preparation 1:16 Melt 1:35 Add flakes 1:54 Stir 2:32 Tempering complete -------------------------------------------------------------------- [Recipe] Sweet chocolate (to melt) 300g Sweet chocolate (added later) 100g [How to make] Melt the sweet chocolate in a water bath to 50℃-55℃ Add the sweet chocolate to be added later (If using a hand blender, leave it for about 1 minute to transfer heat) Mix with a rubber spatula until the temperature drops to 32℃ If the flakes to be added later are about to run out before the temperature reaches 32℃, add them little by little It's OK if some flakes remain [Ingredients and equipment used] ■ Sweet chocolate Daito Cacao 51% https://amzn.to/2RGlQet [Things often used in videos] ■Heat-resistant spatula (rubber spatula) https://amzn.to/38y3imq ■Oven Toshiba ERPD3000W https://amzn.to/2slfTJ6 ■Whipper (probably this one) TAKAGI 18-8 https://amzn.to/2PdsirL ■Cassette stove Iwatani CB-SS-1 https://amzn.to/38F1TuG ■Scale Tanita KD-189 https://amzn.to/38usScb ■Infrared thermometer https://amzn.to/36sy0vz ■Iron plate Endo Shoji baking tray small WTV50003 https://amzn.to/2ruGq70 ■Heat-resistant glass bowl 25cm iwaki https://amzn.to/36ph7BY ■Heat-resistant glass bowl 21cm iwaki https://amzn.to/2E6qpXz The above link uses Amazon Associate Link. ------------------------------------------------------------------------------------------ Blog → https://nekonomecafe.com/ Twitter →   / nekonomecafe   Instagram →   / nekonomecafe   Online Patisserie [Chat LuuME] → https://chat-luume.com/ I also post on Nico Nico Douga! https://www.nicovideo.jp/user/91839388 Contact us here → [email protected] --------------------------------------------------------------------- #NekonoMEcafe #Baking #Tempering

Comments
  • 【バレンタイン】チョコレートのテンパリングって何?を徹底的に解説します! 5 years ago
    【バレンタイン】チョコレートのテンパリングって何?を徹底的に解説します!
    Опубликовано: 5 years ago
    254216
  • 【猫の舌】2色のラングドシャの作り方。【卵白消費】 3 years ago
    【猫の舌】2色のラングドシャの作り方。【卵白消費】
    Опубликовано: 3 years ago
    344631
  • The Secret Technique for Chewier Cookies and S'mores Pie | Cook's Country 5 days ago
    The Secret Technique for Chewier Cookies and S'mores Pie | Cook's Country
    Опубликовано: 5 days ago
    12326
  • 【あつまれどうぶつの森】高級街時々、広場時々、カブドリーム【長尾景/にじさんじ】
    【あつまれどうぶつの森】高級街時々、広場時々、カブドリーム【長尾景/にじさんじ】
    Опубликовано:
    0
  • 【完全版】インスタ料理の発信で月30万円稼ぐ方法 1 year ago
    【完全版】インスタ料理の発信で月30万円稼ぐ方法
    Опубликовано: 1 year ago
    15503
  • 【失敗?】クラシックで美味しい!ウィーン菓子の王様ザッハトルテの作り方 【ネコノメレシピ】 5 years ago
    【失敗?】クラシックで美味しい!ウィーン菓子の王様ザッハトルテの作り方 【ネコノメレシピ】
    Опубликовано: 5 years ago
    248962
  • Ты не сможешь пройти эти игры на 100% 17 hours ago
    Ты не сможешь пройти эти игры на 100%
    Опубликовано: 17 hours ago
    404240
  • ✴︎塩キャラメル ボンボンショコラの作り方&ラッピング✴︎ホワイトデーBonbons de Chocolat Caramel au beurre salé✴︎ベルギーより#48 6 years ago
    ✴︎塩キャラメル ボンボンショコラの作り方&ラッピング✴︎ホワイトデーBonbons de Chocolat Caramel au beurre salé✴︎ベルギーより#48
    Опубликовано: 6 years ago
    1592248
  • Barbacoa At Home | Pati Jinich | Pati's Mexican Table 5 hours ago
    Barbacoa At Home | Pati Jinich | Pati's Mexican Table
    Опубликовано: 5 hours ago
    1085
  • スペイン伝統菓子『ポルボロン』はガチで美味い。靴紐並みにほどける食感 3 years ago
    スペイン伝統菓子『ポルボロン』はガチで美味い。靴紐並みにほどける食感
    Опубликовано: 3 years ago
    474545

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5