У нас вы можете посмотреть бесплатно Flavors Of The Athenian Art Scene | My Greek Table или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Diane and Chef Lefteris Lazarou, often called the father of modern Greek cuisine, explore the fish market and Diane gets a few lessons on how to choose the best seafood. At his restaurant in Piraeus, Chef prepares a Pan-Seared Grouper and Whole Squid with Spanakopita Puree. Diane, inspired by Chef, creates seafood-stuffed cabbage rolls in her home. My Greek Table is a journey through the mountains, islands, villages and cities of Greece in search of the country's most delicious, healthy recipes and raw ingredients. Diane Kochilas, the host of My Greek Table, is a native New Yorker who adopted Greece as her home more than two decades ago. With My Greek Table Diane will shed light on one of the world's oldest and healthiest cuisines. Subscribe to Hungry for more My Greek Table! #greekfood #food #foodie #recipes #mediterraneanliving