• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Drob ca pe vremuri / Lamb meat cake! скачать в хорошем качестве

Drob ca pe vremuri / Lamb meat cake! 3 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Drob ca pe vremuri / Lamb meat cake!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Drob ca pe vremuri / Lamb meat cake! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Drob ca pe vremuri / Lamb meat cake! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Drob ca pe vremuri / Lamb meat cake! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Drob ca pe vremuri / Lamb meat cake!

Aceasta reteta de drob este ideala pentru Paste, fiind antreul cel mai iubit si cel mai pregatit pentru sarbatorile pascale. Daca va place drobul, atunci neaparat sa incercati si voi reteta! Nu este deloc greu de facut, este foarte gustoasa si arata minunat pe orice masa de sarbatoare. Drobul este foarte aromat, are multe verdeturi si un gust minunat. Incercati si voi aceasta reteta de drob de miel pentru sarbatorile pascale! Este foarte gustos si merge de minune cu mustar si cu oua rosii. Acest drob se poate si congela si la nevoie doar il decongelati peste noapte in frigider. Din aceste ingrediente puteti doua tavi mai mici de drob sau una ca cea din clip. Sper sa va placa si sa va bucurati de ea impreuna cu intrega familie! Paste fericit! 1 kg de inimioare și pipote de pui 700 gr de porc și rinichi de vită apa cat sa acopere carnea pe care o punem la fiert 1 lingura de sare 1 lingura boabe de piper negru 3 foi de dafin 1 legatura de ceapa si 1 legatura de usturoi verde spumăm organele care fierb 3-4 linguri de ulei de măsline 60-80 gr unt 700 gr ficat de pui si curcan tăiați ficații de curcan la aceeași dimensiune ca și ficații de pui mai întâi prăjiți ficații de pui în unt îndepărtați ficații de pui, apoi, prăjiți ficații de curcan adauga inca 40 gr de unt in care calim ceapa si usturoiul verde 1 legatura de patrunjel verde si 1 legatura de marar verde scurgeți pipotele, inimile și rinichii și lăsați-le să se răcească 1 prapure de miel pune toate organele pe mașina de tocat, dupa ce s-au racit 5 ouă se adauga ceapa verde si usturoiul verde calite in unt pune ouăle bătute mararul si patrunjelul verde tocate 1 lingura de sare a 2-a lingura de sare ierburi mixte piper măcinat cimbru fulgi de ardei iute tapetam tava cu prapurele de miel, apoi punem drobul in tava batem 1 ou si punem deasupra coacem peste 60 minute la 170-175 grade pa raftul din mijloc, pana se rumeneste testul scobitoarei... scobitoarea este curata! Lammepai! 1 kg kyllinghjerter og mager 700 g svinekjøtt og storfekjøtt nyrer Nok vann til å dekke kjøttet som vi koker opp 1 ss salt 1 ss sorte pepperkorn 3 laurbærblad 1 haug med løk og en haug med grønn hvitløk Vi skummer den kokende innmaten 3-4 ss olivenolje 60-80 g smør 700 g kylling- og kalkunlever Kutt kalkunleveren til samme størrelse som kyllingleveren Stek først kyllingleveren i smør Fjern kyllingleveren, da stek kalkunleveren Tilsett ytterligere 40 g smør der vi steker løk og grønn hvitløk 1 haug med grønn persille og 1 haug med grønn dill Tøm mager, hjerter og nyrer og la dem avkjøles 1 lammemembran Etter avkjøling legger du alt innmat i kjøttkvernen 5 egg Tilsett vårløk og hvitløk sautert i smør Tilsett sammenpisket egg Dill og grønn persille 1 ss salt 2. skje salt urteblanding pepper timian chiliflak Hell deigen i formen Pisk 1 egg og tilsett det Stek i 60 minutter ved 170–175 grader på midterste rille til de er brune Tannpirkertest: Tannpirkeren er ren! Lamb pie! 1 kg chicken hearts and gizzards 700 g pork and beef kidneys Enough water to cover the meat, which we bring to a boil 1 tablespoon salt 1 tablespoon black peppercorns 3 bay leaves 1 bunch of onions and a bunch of green garlic We froth the boiling giblets 3-4 tablespoons olive oil 60-80 g butter 700 g chicken and turkey livers Cut the turkey livers to the same size as the chicken livers First, fry the chicken livers in butter Remove the chicken livers, then fry the turkey livers Add another 40 g of butter in which we fry the onions and green garlic 1 bunch of green parsley and 1 bunch of green dill Drain the gizzards, hearts, and kidneys and let them cool 1 lamb diaphragm After cooling, put all the giblets in the meat grinder 5 eggs Spring onions and garlic sautéed in butter Add Add beaten eggs Dill and green parsley 1 tablespoon salt 2 tablespoons salt Herb mix Pepper Thyme Chili flakes Pour the batter into the pan Whisk 1 egg and place it on top Bake for 60 minutes at 170-175 degrees Celsius on the middle rack until browned Toothpick test: The toothpick comes out clean! Lammfleischkuchen! 1 kg Hühnerherzen und -mägen 700 g Schweine- und Rindernieren Genug Wasser, um das Fleisch zu bedecken, das wir zum Kochen bringen 1 Esslöffel Salz 1 Esslöffel schwarze Pfefferkörner 3 Lorbeerblätter 1 Bund Zwiebeln und ein Bund grüner Knoblauch Wir schäumen die kochenden Innereien auf 3-4 Esslöffel Olivenöl 60-80 g Butter 700 g Hühner- und Putenleber Die Putenleber auf die gleiche Größe wie die Hühnerleber schneiden Zuerst die Hühnerleber in Butter anbraten Die Hühnerleber herausnehmen, dann die Putenleber braten Weitere 40 g Butter hinzufügen in der wir die Zwiebeln und den grünen Knoblauch anbraten 1 Bund grüne Petersilie und 1 Bund grüner Dill Die Mägen, Herzen und Nieren abtropfen lassen und abkühlen lassen 1 Lammzwerchfell Alle Innereien nach dem Abkühlen in den Fleischwolf geben 5 Eier Frühlingszwiebeln und in Butter sautierten Knoblauch hinzufügen Verquirlte Eier hinzufügen Dill und grüne Petersilie

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5