У нас вы можете посмотреть бесплатно Thay đổi khẩu vị với chả giò bò thơm ngon và giòn tan - How to make Vietnamese egg rolls _Andy Pham или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Ingredients: 1/2 white onion and dice it, or you can buy the one they did already. 2 LBs ground beef or a pack like this. 2 eggs 1 small pack carrot 1/2 Lb Taro if you want, but Vietnamese usually use. 3 teaspoons of chicken powder, or you can seasoning to your tastes. 1 teaspoon black pepper if you like. 1 pack of springroll paper Cooking oil. How to cook? 1. Mix all together and leave it 10 minutes, then wrap it following the video. 2. Add cooking oil on the pan and deep fry with medium heat until they turn light golden and crispy.