У нас вы можете посмотреть бесплатно Gelatine / Finings How I Plunge Into Awesome Pressure Fermenter или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Gelatine finnings to clear beer. Make beer 1-2°C cold crash in fridge for 2 days normally gets 23L of beer down to 1.5 - 2°C. Then add 1teaspoon of powder gelatine (cooking section in supermarket) Into 150ml cold water. Microwave for 10sec stir take temperature. Repeat until liquid is mixed and at 65°C to sterilise. not above 75°C or you will make jelly. Add this liquid to fermenter and swerl fermenter liquid around to mix in. For a pressure fermenter, add liquid to a coke bottle with a carbonation cap in beer line etc... purge oxygen from bottle with Co2, up the Psi of coke bottle so its much higher then fermenter. Connected into the gas connect of fermenter liquid will be sucked up/pushed out of coke bottle and into fermenter. Another 2-4 days of cold crashing beer will be crystal clear.